Ebben a betegségben szenvedő hölgyek, mit tanácsoltok?
Először leírnám a tőrténetem.
16 éves voltam amikor nőgyógyászhoz fordultam, mert egy hónapban kb 20 napig menstruáltam.
Akkor egy kűlső petefészek ultrahangot csinált (szűzeket csak így vizsgál), azt mondta van pár cisztám. Ezután elküldött vérvétre, az eredmény után kaptam egy gyógyszer receptet, amit kiváltottam be is szedtem, de ezek után már azt mondta nem kell többet mennem.
Viszont kb 2 éve az a gondom, hogy alig vagy nem is menstruálok... tavaly novembertől a mai napig csak háromszor volt meg...
Nagyon sokar híztam pedig mozgok, és figyelek arra mit eszek.
A hajam is nagyon hullik..
Hétfőn kaptam egy borítékot a postástól amit kibontottam és az évekkel ezelőtti leleteim vannak benne...
Hihetetlennek tartom ez idáig ezeket, hogy felejthették ideadni...
Ezekben a papirokban pcos-el vagyok diagnosztizálva, de ezt nekem soha nem kezelték...
Most mindenképp dokihoz fordulok.
Csak nem tudom milyenhez kellene. Nődoki? Háziorvos? Labor? Hol kezdjem? Ti hol kezdtétek?
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!