Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért ilyen nehéz a társkeresé...

Miért ilyen nehéz a társkeresés 40 évesen?

Figyelt kérdés
Akit megismertem , az érdekelte hogy van e félretett pénzem, mennyit keresek, és soha nem hívott meg egy limonádéra sem. Ellenben mondta hogy találkozzunk nálam mert ő nem visz haza senkit. Azt is megmondta hogy mit főzzek neki. Vannak amúgy beszámítható férfiak? Aki mellett nőnek érezhetem magam?
2023. máj. 16. 10:56
1 2
 1/11 anonim válasza:
Durva kikkel randiztál, sajnálom.
2023. máj. 16. 10:59
 2/11 anonim válasza:
Vannak igen, légy türelmes.
2023. máj. 16. 11:05
 3/11 anonim válasza:

Szép kis kilátások,mondhatom.

.

Talán azért, mert a fogyó idő miatt türelmetlenebb az ember és magát sem tudja már olyan jól becsapni, mint régen.

2023. máj. 16. 11:15
 4/11 anonim válasza:
Találkozzunk nálam ** Az is elgondolkodtató, te kiket választottál, kiket vittél, vagy engedtél fel magadhoz...
2023. máj. 16. 12:17
 5/11 anonim válasza:

Igen, vannak normális férfiak, de őket villámgyorsan le szoktátok pattintani, mert számotokra unalmasak, vagy nem vonzó a külsejük.

A "nőnek érezni magam" akkora sablon, mint egy ház. Mit jelent? Te tudod? A férfi dolga nem az, hogy kiszolgáljon, megnevettesen, meghívjon (stb.) téged. Mert ezeket szoktátok kérni. Mit adtok cserébe? Mosolygó szmájlikon túl. Kettőn áll a vásár. Ha férfinak tekinted a férfit, akkor tud ő téged nőként kezelni.

2023. máj. 16. 12:21
 6/11 anonim válasza:

#5:

Oké értjük miért nincs csajod, de ne itt éld ki a frusztrációdat.

Lehet ideje lenne kérned tanácsot olyan embertől aki őszintén a szemedbe mondja a hibáidat és nem csak a sablonos kamuval jön.

2023. máj. 16. 12:32
 7/11 anonim válasza:
#12.32 Ki szólt hozzád, tapsifüles? Keress valakit, aki esetleg kíváncsi rád, engem nem érdekel a tartalom nélküli ömlengésed. Amúgy az oldal szabályzata szerint a kérdésre kell válaszolni, nem a válaszra. Szóval kétszeresen is gáz vagy. (12.21)
2023. máj. 16. 12:50
 8/11 anonim válasza:

Igen, ennyire. De talán ez nem életkor függő. A normális értékrendű emberek halmaza rendkívül kicsi. Tömve vannak a társkeresők mentálisan instabil , életképtelen, médiamérgezett nagyobb öntudatú mint eszű emberekkel. Mint férfi, mint női oldalon.

F/43

2023. máj. 16. 12:51
 9/11 zol56 válasza:
Nehéz az 20 és 30 évesen is.
2023. máj. 16. 14:36
 10/11 Szolovjov válasza:
Szerintem azért nehéz 40 körül, mert ennyi idősen aki nem nősült meg annak valami beütése van. És jó eséllyel ezeket fogod ki a randikon.
2023. máj. 17. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!