Sikerült már itt 40 évesen valakinek normális párt találnia innen?
Ámbár sztem nem normális aki itt ismerkedik sztem.
Velem együtt!🤣🤣
A lányom ajánlotta ezt az oldalt.😁
Hát drága 2-es ez igen kimerítő és pontos tájékoztatás volt!😉
De összeszedem a gondolataimat es felteszek ide valamit, hátha, ahogy írtad, megnyerem a lottó 5-öst!😁🤔
Szép estét.
Férfiként próbálkoztam itt ismerkedni.
De ez az oldal egy gyűjtő. A dugni akaró férfiak és a depressziós - vagy szimplán elmebeteg nők gyűjtőhelye.
Szóval, itt a párkeresés reménytelen...
5#
Huha
5-ös, még próbálom besorolni magam, hogy depressziós, vagy elmebeteg vagyok. Azt hiszem, inkább az utóbbi. Dehát ki akar normális lenni??
Amúgy szerintem azért nehezebb itt ismerkedni, mint egy társkereső oldalon, mert ott jó esetben látsz egy fényképet is, és jó esetben egyedülálló a delikvens és nagyjából be lehet lőni, hogy honnan ír. Itt viszont lehet valaki szimpatikus a szövege alapján, viszont a fene tudja hogy néz ki, van e párja, és hol van.
40/N és elmebeteg (talán)
Miért ne lenne rá esély?Kb annyi mint bármelyik társkeresőn. Az a korosztály amiben ismerkednél - ha Hozzád hasonló korú nőben gondolkodsz- nem törvényszerű,hogy ide csak trollkodni és kritizálni jár. Számtalan történetet olvashatunk itt amiből kitűnik,hogy teljesen rendben van az illető, esetleg akadt olyan nehézség az életében amire úgy gondolta,hogy itt kap választ/megerősítést/eltántorítást.
Nem is törvényszerű,hogy ismerkedési szándékkal ír olyan aki egyébként ha úgy adódna szívesen ismerkedne. Csak járj nyitott szemmel, olvass a sorok közt, és írj rá arra aki Neked szimpatikus. De ne "sztem nem normális" verzióval..és ne vigyor szmájli sorozattal..mert azt kevésbé hiszem,hogy nyerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!