Volt, hogy teljesen elengedted a párkeresést? Majd megismertél valakit?
Én már elkezdtem felkészíteni magamat az egyedül létre, valahogy nem megy a párkeresés. 2 éve volt egy rövid kapcsolatom, de azóta semmi. Pedig nyáron leszek 24 éves :/
L
Én 40 éves pasi vagyok, jó pár éve nem volt párkapcsolatom, de esküszöm szeretek egyedül lenni.Nem kell foglalkoznom senki nyűgével, bajával,családi szarságaival, stb. Társkeresőkkel próbálkoztam, de inkább több volt a negatív tapasztalat, mint a jó, szóval azt elengedtem.
A sex meg így is működik, sőt!Több nővel sexeltem az elmúlt években, mint a 20-as éveimben, fiatalon.Amikor régen társkeresőztem sok fiatal, 30 alatti lányt láttam, akiket otthagytak x gyerekkel.Ne akard, hogy 28 évesen 2 gyerekkel kelljen szenvedned egyedül, akkor inkább most éld ki magad, és élvezd ki, hogy független vagy.
22# Igazad van, ez sablon duma,amit nekem is többen mondtak már anno.
De találkoztam 32 éves csajszival is, aki egyébként normálisan gondolkodott, jó fej is volt, lehetett vele beszélgetni.De aztán elmondta, hogy Ő még nem élte ki magát, ezt is meg azt is szeretne még...32 évesen.Nem 24 volt, mint a kérdező!A másik 35 évesen sem tudta eldönteni, hogy mit is szeretne igazából, a környezetében látta, hogy többeknek párkapcsolata van és Ő is azt akart, hogy ne lógjon ki a sorból.De amikor komolyra fordult volna valakivel, akkor meg mindig meghátrált.Van amikor magad sem tudod eldönteni mit is szeretnél igazából csak, hogy jó lenne valaki...Biztos nem túl jó kifejezés a "kiélni" magad kifejezés, lehet azt is érteni alatta, hogy akkor csináld fűvel-fával!
#24es és ezt Te honnan olvastad ki a kommentemből? Érdekelne hogy mi alapján következtetsz erre?
Amúgy meg köszi jól esett
Igen,volt ilyen…-belefáradtam,aztán a semmiből jött.
Most ,újra egyedül.
Neked is jönni fog.😉
44 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!