Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Volt, hogy teljesen elengedted...

Volt, hogy teljesen elengedted a párkeresést? Majd megismertél valakit?

Figyelt kérdés

Én már elkezdtem felkészíteni magamat az egyedül létre, valahogy nem megy a párkeresés. 2 éve volt egy rövid kapcsolatom, de azóta semmi. Pedig nyáron leszek 24 éves :/

L

2023. máj. 15. 13:14
1 2 3
 1/26 Camorri válasza:

Megesik az ilyen.

Szerintem csak engedd el az egészet. Éld az életed, legyél a barátokkal, csinálj valami hobbit.

Egy idő után meg újra fel fog ébredni benned, és akkor majd hátha szerencsésebb leszel.

Nem mondom hogy nekem bevált, de én fiú vagyok, lehet ezért más.

Mindenesetre a hobbimat élvezem nagyon és közben legalább nem gondolok a nőkre.

Egyre vigyázz! Ne legyél magányos! Legyenek barátaid! Nekem azért volt különösen nehéz mert én full magányban nyomtam.

2023. máj. 15. 13:26
 2/26 anonim válasza:

#1:

Persze dugni, összejárogatni meg hasonlókra simán találhat BÁRKI (nem csak lányok) partnert. Olyat aki valóban megfelelő társ, azt nem könnyű megtalálni.

Kérdező azt kell megtanulnod, hogy értékeld azt is, ha egyedül vagy, tudd élvezni az életet szingliként is.

Én több csalódás után mondtam azt, hogy elég volt a keresés, nem akarok komolyabbat, jó nekem a lazább, aztán majd meglátom mi alakul. Ez nem azt jelenti, hogy fűvel-fával, inkább tartósabb 1 évhez közeli összejárások voltak eddig. Sajnos még mindig nem találtam meg akit keresek. Ami mégfontosabb, nem elég a másikat keresned, hanem meg kell találnod önmagadat is, azt aki szeretnél lenni, amilyen utat szeretnél járni.

30F

2023. máj. 15. 13:41
 3/26 anonim válasza:
Igen, pont így történt.
2023. máj. 15. 14:00
 4/26 anonim válasza:
Ismerkedjünk
2023. máj. 15. 14:01
 5/26 anonim válasza:

Én 23 vagyok, egy kapcsolatom volt eddig nekem is, egy ideig nagyon pörögtem rajta, hogy huh legyen valakim, de most úgy vagyok vele, hogy majd lesz, ha meg nem az sem zavarna túlzottan.

Mindenképpen először egyedül kell jól érezned magad :)

2023. máj. 15. 14:23
 6/26 anonim válasza:
Igen, most ebben az állapotomban vagyok. F
2023. máj. 15. 14:59
 7/26 anonim válasza:
Én mindíg így vagyok. Évek telnek el kapcsolataim között.
2023. máj. 15. 16:04
 8/26 anonim válasza:
ha jól nézel ki, akkor felregisztrálsz vmeik társkeresőre. Hidd el jelölni fognak.
2023. máj. 15. 16:55
 9/26 anonim válasza:
Én nem engedtem a társkeresést. Most is keresek. (: F
2023. máj. 15. 17:08
 10/26 anonim válasza:
Én elengedtem és érdekes több nő is most képbe lehetne kb 2-3. Nem erőltetem majd alakul /f
2023. máj. 15. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!