Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Milyen volt a legviccesebb...

Milyen volt a legviccesebb vagy legkínosabb szituáció, amibe ismerkedéskor/párkereséskor kerültél?

Figyelt kérdés
Olyanszituáció, ami után fogtad a fejedet.

2020. jún. 18. 16:58
1 2 3
 1/26 anonim válasza:

Budai várban van egy gyorslift, amivel a könyvtárba lehet menni. Két gomba van: földszint és és 4. emelet.

Fent beszállunk a liftbe én és 2 csini lány. Az egyik megkérdezi: te is a földszintre mész?

Mondom, igen.

Csend.

Csend.

Csend.

Megérkezik a lift a földszintre, kiszállunk. Mutatom az dolgozóimat...

Megyek le a lépcsőn, át a zebrán...

BANYEK! Ezt nem szó szerint értette! Hogy én mekkora hülye vagyok!

2020. jún. 18. 17:35
 2/26 A kérdező kommentje:

"Ezt nem szó szerint értette! "

Fejtsd ki, mert többszöri elolvasás után sem értem.

Elnézést, ha "retardált" vagyok, de nem esik le a sztori.

2020. jún. 18. 17:44
 3/26 anonim válasza:
Nem vagy egyedül kérdező,én is sík hülye vagyok,nem értem🙄😁
2020. jún. 18. 18:02
 4/26 anonim válasza:
Pedig elég egyértelmű. Ez olyan, mint a „te is ezzel a busszal utazol?” 😄
2020. jún. 18. 18:18
 5/26 anonim válasza:
Ismerkedni akart a csaj. Úgy értette.
2020. jún. 18. 18:37
 6/26 anonim válasza:
A suliban rám köszönt egy fiú, én meg azt hittem, hogy tanár ezért “jó napot”tal köszöntem vissza
2020. jún. 18. 18:44
 7/26 A kérdező kommentje:
Ja, hogy 4.-en szálltak be és onnan csak egy helyen lehet kiszállni. Hát érteeem!
2020. jún. 18. 19:07
 8/26 A kérdező kommentje:
Nekem, ehhez hasonló olyan volt, hogy külföldön gyalogoltam a citybike-állomáshoz és közben ösztönösen megnéztem egy csajt, talán a tekintetünk is találkozhatott és aztán ő is pont a citybike-állomáshoz jött, ahol megkérdezte, hogyan kell feljebb állítani az ülést a citybike-on (vagy valami ezzel kapcsolatos nagyon egyértelmű kérdést tett fel). És én még csodálkoztam is hogy basszus ez annyira egyértelmű, ennyire nem lehet béna senki sem. Szóval megmutattam neki aztán mentem a dolgomra, és otthon esett le, hogy ezt elb×××tam.....
2020. jún. 18. 19:14
 9/26 anonim válasza:

:)

Ugye!? Mennyire nem egyértelmű!?

Tehát nincs semmilyen más lehetőség, csak 2 gomb van. Vagy fentről mész le, vagy lentről mész fel. Fentről indultunk. Biztos, hogy aki fent liftbe beszál, az a földszintre megy.

Erre megkérdezett egg teljesen egyértelmű dolgot. Így akart beszélgetést kezdeményezni.

Nos ezzel az a gond, hogy aki nem ismeri ezt a fajta szuggesztív viselkedést, mert őszinte és nem manipulatív a gyakorlatban, az nem fogja elsőre levágni ezt a helyzetet.

Aki még vagy volt már ilyenben, esetleg volt már maga is szeret manipulatívan viselkedni, esetleg, aki egyszer megérette, hogy mások miért viselkednek így (mondjuk egy példával), az könnyen rájön.

Jobb szeretem az őszinte nyílt beszédet. Talán azért, mert azt értem meg :) az autista spektrumon kicsit előrébb járok az átlaghoz képest, ez főleg akkor figyelhető meg, amikor szó szerint érték dolgokat, amit nem úgy szánnak.

Pedig csini csajok voltak! Jaaaj. Node ennek már majdnem 20 éve.

2020. jún. 18. 20:39
 10/26 A kérdező kommentje:
Nagyon oda kell figyelnie az embernek, hogy ne szalassza el a lehetőséget!
2020. jún. 18. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!