Volt, hogy teljesen elengedted a párkeresést? Majd megismertél valakit?
Én már elkezdtem felkészíteni magamat az egyedül létre, valahogy nem megy a párkeresés. 2 éve volt egy rövid kapcsolatom, de azóta semmi. Pedig nyáron leszek 24 éves :/
L
En is elkezdtem elengedni, de nem azert mert nem akadna senki, hanem mert lehet valogatos vagyok. Tudom h mit keresek, mely baratsagokat, mely beszelgetéseket. Es ez manapsag nehez.
Akkor jott valaki amikor nem szamitottam ra, annak ahogy vege lett, en kerestem, de azota lealltam mert nem talaltam senkit. Szval keszulok a macskakkal teli eletemre.
En az eddigi kudarcok végett hagytam fel mindennel nert tudom h megegyszer szetelmes lennek (ami sajnos konnyen megesik) es megint tonkre menne egy ilyen kapcsolatom tuti nem elnem tul, mar az utolsó is levett az életről nem kicsit. De en a nagyon szelsoseges eset vagyok.
De te ne add fel, attol h eddig nem igazan volt szerencséd az nem jelenti azt h bem találid meg a parad akar mar holnap vagy hnap utan. Manapság 100x annyi helyen ismerkedhetsz mint regen az emberek es ha ennek a 90% semmit se er alapbol meg mindig van eleg jo ember abban a 10%ban. Élvezd az eleted addig is, ne orlodj ezen a teman mert at nem segit.f/30
Velem még csak olyan volt, hogy feladtam egy időre, de aztán megint elkezdtem és úgy találtam valakit, jó kis 2.5 éves kapcsolat volt, mióta annak vége azóta nem keresek kapcsolatot, de nem is adtam fel. Ha lesz lesz.
De engem az érdekel, hogy hány privátot kaptál ezután a kérdés után? :D
Amúgy ha máshogy nézed akkor nem olyan rossz a helyzet. Csak magadnak teszel jót vele hosszútávon ha az egyedüllétre rendezkedsz be. Persze érzelmileg nem szabad de fizikálisan igen.
Én már kicsivel elmúltam 30 és nincsenek meg azok az elengedhetetlen alapvető dolgok amik kellenek, hogy egyáltalán esély legyen kapcsolatra ( megnyerő külső, jó szöveg…etc) annyira nem zavar, hogy bohócot csináljak magamból már. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!