Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Antiszociálisak hogyan ismerke...

Antiszociálisak hogyan ismerkedtek?

Figyelt kérdés

A kérdést egy 23 éves lány írja, aki évek óta nehezen barátkozik. A kapcsolatai többsége 3 hónap után szétfoszlik mint egy rossz minőségű anyag, a napjai nem túl produktívak így a témák sem valami izgalmasak többnyire. Valószínű ez a probléma, de azért feltenné a kérdést. Aki ehez hasonlóval küzd, hogy unalmas napok, nincs munka sem barátok, hogyan tesz szert új barátokra vagy társra? Van rá esély egyáltalán?

Negatív kommenteket nem kérek, az van elég az oldalon.

2023. máj. 8. 17:56
1 2
 1/16 anonim válasza:

Nem vagyok antiszociális, max. egy kicsit zárkózottabb az átlagnál és

ugyan munka is van, család is, de attól még a home office miatt elég kevés az emberi kapcsolat…

mind1 arra szeretnék kilyukadni hogy ha szeretnél beszélgetni írj nyugodtan.

2023. máj. 8. 18:00
 2/16 anonim válasza:
Majd itt lesznek jelentkezők, ne aggódj
2023. máj. 8. 18:27
 3/16 anonim válasza:

Jó lenne ha tisztában lennél a szóval mert ha valóban az vagy akkor a legjobb ha senkivel nem barátkozol. Egy egészséges ember messzire elkerül.

Általánosságban az antiszociális személyiségzavar jellemzői közé sorolják, hogy a beteg nem érez szeretetet, nem szorong (nem szenved) a tettei miatt és nem tanul a hibáiból sem, vagyis empátia hiányában képtelen a társadalom nagyrészéhez hasonlóan értékelni cselekedetei súlyát, következményeit.

2023. máj. 8. 18:38
 4/16 anonim válasza:
Valóban azt nem ártana tisztázni hogy tényleg antiszocális vagy, vagy egyszerűen csak egy olyan ember aki vágyik a társaságra, de nincs szerencséje az emberekkel, vagy nehezen megy az ismerkedés, stb.
2023. máj. 8. 19:48
 5/16 A kérdező kommentje:

Elnézést a hibás fogalmazás miatt.

#3 köszönöm a magyarázatot.

Nem, nem hinném hogy ehez hasonló érzéseim lennének vagyis, sűrűn nincsenek. Tény, nem mindig tanulok a hibámból, de a szorongás az nálam hatalmas arányban van, főleg tömegben... Illetve a szeretet hát... Az nehezen váltható ki nálam. Empatikus viszont az túlságosan is az vagyok.

Még egyszer elnézést a hibás fogalmazásért és köszönöm a javítást.

2023. máj. 8. 19:55
 6/16 anonim válasza:
Mostanság már sehogy, megcsömörlöttem a dolgoktól.
2023. máj. 8. 20:22
 7/16 anonim válasza:

Én itt próbálok. Egy embert sikerült találnom, már több mint két hónapja tart, kíváncsi vagyok hogy alakul, de hogy nekem legyen egy normális barátom, túl szép hogy igaz legyen...

18F

2023. máj. 8. 20:55
 8/16 anonim válasza:
Gondolom neten pl Gyakorin lehet, meg kimondottan társkereső oldalakon is, lehet, hogy pl rapidrandin is, hallottam, hogy van ilyen.
2023. máj. 8. 21:02
 9/16 anonim válasza:
Írtam kérdező, én vagyok az aki Fejér megyében él. Az asszem lemaradt, hogy én is 23 vagyok😅.
2023. máj. 8. 21:16
 10/16 anonim válasza:
Fogalmam sincs, de engem mar nem erdekel jobb e nélkül a szenvedes nelkul magamban.
2023. máj. 8. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!