Antiszociálisak hogyan ismerkedtek?
A kérdést egy 23 éves lány írja, aki évek óta nehezen barátkozik. A kapcsolatai többsége 3 hónap után szétfoszlik mint egy rossz minőségű anyag, a napjai nem túl produktívak így a témák sem valami izgalmasak többnyire. Valószínű ez a probléma, de azért feltenné a kérdést. Aki ehez hasonlóval küzd, hogy unalmas napok, nincs munka sem barátok, hogyan tesz szert új barátokra vagy társra? Van rá esély egyáltalán?
Negatív kommenteket nem kérek, az van elég az oldalon.
Nem vagyok antiszociális, max. egy kicsit zárkózottabb az átlagnál és
ugyan munka is van, család is, de attól még a home office miatt elég kevés az emberi kapcsolat…
mind1 arra szeretnék kilyukadni hogy ha szeretnél beszélgetni írj nyugodtan.
Jó lenne ha tisztában lennél a szóval mert ha valóban az vagy akkor a legjobb ha senkivel nem barátkozol. Egy egészséges ember messzire elkerül.
Általánosságban az antiszociális személyiségzavar jellemzői közé sorolják, hogy a beteg nem érez szeretetet, nem szorong (nem szenved) a tettei miatt és nem tanul a hibáiból sem, vagyis empátia hiányában képtelen a társadalom nagyrészéhez hasonlóan értékelni cselekedetei súlyát, következményeit.
Elnézést a hibás fogalmazás miatt.
#3 köszönöm a magyarázatot.
Nem, nem hinném hogy ehez hasonló érzéseim lennének vagyis, sűrűn nincsenek. Tény, nem mindig tanulok a hibámból, de a szorongás az nálam hatalmas arányban van, főleg tömegben... Illetve a szeretet hát... Az nehezen váltható ki nálam. Empatikus viszont az túlságosan is az vagyok.
Még egyszer elnézést a hibás fogalmazásért és köszönöm a javítást.
Én itt próbálok. Egy embert sikerült találnom, már több mint két hónapja tart, kíváncsi vagyok hogy alakul, de hogy nekem legyen egy normális barátom, túl szép hogy igaz legyen...
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!