Valaki beszélgetni messen Pest megye környéke? 16/l
30 évesen lehet kicsit túl idős vagyok hozzád, de ha szeretnél írj.
Kezdésnek érdekelne milyen amiket szeretsz és van e cicád :)
#2:
Látom fogalmi zavarban szenvedsz, mert fogalmad sincs arról mi az a pedofil ahogy látom. Attól, mert 16 éves még el lehet beszélgetni vele pl az animékről.
#3:
Igen, mert 14 évesen már gyereket csinálnak :D
Ennyire abbberàlt egy orszàgot mint ez...😆😆😆😆
Mùltkor egy 17 èves lànnyal beszèlgettem mikor gyermekemet suliba kìsèrtem ès a suli előtt talàlkoztam vele!
Egèsz jòl elbeszèlgettünk, nekem pedig felesègem ès gyermekem van!
Èrdekes pedig nem vagyok pedofil sem!
Ezer szàzalèk ha egy 70 èves idős ember megszòlìtana egy 16 èves lànyt az egyből pedofil lenne!!! 😆😆😂😁😀😊😅
Kezdem èrteni mièrt szeretnek ennyire bennünket a külföldi orszàgok! 😆😂😁😀
Ha hosszútávú barátság is lehet akkor szívesen.
Az ember állandóan az idővel foglalkozik, azt méri ahogy múlik, pedig szerintem pont nem azt kéne számolni, hogy mennyire közel a vég, hanem élni a jelenben és élvezni amíg tart. Arról meg nem tehet senki hogy mikor született, nem mi döntjük el. Attól még ugyanolyan ember a másik, nem egy burokban élünk ahol csak azok léteznek akik nagyjából akkor születtek mint te. Nyilván vannak határok, de a beszélgetés és a barátság nem korhatáros dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!