Valaki beszélgetni messen Pest megye környéke? 16/l
Igen nyolcas ez a nagy igazsàg!
A baràtsàg nem korhatàros dolog csak az emberi gondolkodàs az amely beteg!
Van egy rendőr baràtom aki iskolàkban szokott különfèle előadàsokat tartani az egyik kèrdès a pedofilia kèrdèse volt egy alkalommal!
Egyszer viccesen megjegyezte nekem, Te nèmelyik kis fiatal csajszi szèp kis forma! 😆😆😆
Na mondtam is neki te pedofil!!!
Ja màr az apja is rendőr volt neki pedig felesège ès gyermeke van!
Ide kapcsolòdva mèg eszembe jutott a beszèlgetèsünk folytatàsa a sràccal!
Egyszer elmesèlte volt egy esetük mikor egy 7 èves kislàny a vàrosban a nagy tömegben elkeveredett a szüleìtől!
Egy hajlèktalan 52 èves fèrfi a segìtsègère sìetett ès èszrevette a közelben a tàrsàval jàrőröző baràtomat.
A fèrfi egy 41 èves nő mellett àllt a gyermekkel!
A nő elkezdte feltàrni a baràtomnak hogy azèrt jött oda ő is a jàrőrökhöz mivel a fèrfi megalapozottan pedofil szàndèkkal pròbàlta becserkèszni a kislànyt!
A baràtom megkèrdezte tőle Asszonyom akkor mièrt szòlt nekünk az ùr mikor meglàtott bennünket ès a hatalmas tömegnek mièrt nem tűnt fel hogy a gyermek egyedűl bòklàszik a tömegben?
A nő elszègyelte magàt ès hatalmas elnèzèseket kèrt!
Ùgy gondolom a tanùlsàg szàmomra az hogy a gondolkodàs amellyel bajok vannak az előìtèletek màsok irànt!
Ha esetleg Veszprém még belefér én szívesen barátkoznék
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!