Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Téged is elkeserít, hogy...

Téged is elkeserít, hogy senki sem ért meg, és mindenki szemében egy antiszoc vagy, csak mert nem vagy olyan mint ők?

Figyelt kérdés
Én bárkivel is megpróbáltam beszélgetni, csak a felszínes dolgokig jutottunk el. A korosztályom számomra teljesen érdektelen dolgokról tud beszélni, ami nagyon untat és ezért ki közösítenek, s mert nem követem a trendet, nem öltözködöm divatosan, és inkább magamnak való voltam mindig is. De szeretnék egy barátot, aki hasonló hozzám, és megért. Aki magára ismert, az írjon ha gondolja.

2022. nov. 26. 22:23
1 2
 1/16 anonim válasza:
Igazából én is így érzem magam, de nekem lettek barátaim ettől független is, akik hozzám vagy hozzád hasonloák. Ettől egy próbát megér ha akarod, írhatsz
2022. nov. 26. 22:46
 2/16 anonim válasza:
szívesen beszélgetnék veled, de milyen korosztályt keresel? van alsó/felső korhatár?
2022. nov. 26. 22:50
 3/16 A kérdező kommentje:
Nekem mindegy hány éves, nem mintha megtehetném hogy válogassak.
2022. nov. 26. 22:56
 4/16 anonim válasza:
Akkor gondolom egy 90 évessel is beszélgetnél nem?
2022. nov. 26. 23:00
 5/16 anonim válasza:

Engem már rég nem érdekel, tiniként görcsösen aggodtam ilyen dolgokon... és jobb lett tőle bármi is? nem. érdekelt a kutyát valaha is? nem.

felesleges másokkal foglalkozni vagy h mit mondanak, csak csinálják nem befolyásolják az életed. úgy is a múlt homályába vész szép lassacskán az egész. Az emléke halványan meg is marad, ereje v jelentősége szinte semmi. Csak probáld magad jól érezni és boldog lenni ahogy tudod, és ha te úgy érzed jól magad ha magadban vagy akkor úgy vagy jól. Megfogod találni a hozzá kellő embereket ha akarod és teszel érte, de van hogy néha még tenned se kell érte.

2022. nov. 26. 23:41
 6/16 anonim válasza:
Hasonlóan vagyok, beszélhetünk ha gondolod.
2022. nov. 27. 00:01
 7/16 anonim válasza:
Itt vagyok, de nem igazán keserít el, olyasmi vagyok, mint az #5-ös.
2022. nov. 27. 07:09
 8/16 anonim válasza:
Írj ha gondolod
2022. nov. 27. 07:54
 9/16 anonim válasza:
Írhatsz, hasonlóan vagyok.
2022. nov. 27. 08:22
 10/16 anonim válasza:
Írj nyugodtan, én se követem a trendet és ki vagyok taszítva.
2022. nov. 27. 09:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!