Téged is elkeserít, hogy senki sem ért meg, és mindenki szemében egy antiszoc vagy, csak mert nem vagy olyan mint ők?
Nem. Én magammal rendben vagyok és szeretnek hozzám kapcsolódni az emberek. Ha meg felszínes témákról beszélgetünk azt is ugyanolyan lelkesen tudom meghallgatni, mintha mély témákról beszélgetnénk. Hiszen valahol abnormális lenne, ha valakivel azzal kezdenék egy beszélgetést, hogy "Szia, a nevem Gabriella, a szüleim megtanítottak a figyeleméhségre és szeretem a mártír szerepet magamra vállalni. Neked milyen traumád van? 🤗" Akivel nem tudok felszínes témákról sem beszélgetni azzal hogy tudnék komoly és intimebb témákat érdemben átbeszélni?
Igen, vannak bájcsevelyek. Ha nem vagy partner ebben nem baj. De ha te a kötődés minimális jelét sem mutatod olyan szinten, hogy elmondod mit csináltál a barátaiddal/pároddal/családoddal/állatoddal a hétvégén és ezzel is valamennyire bevonod a magánéletedbe a másikat akkor mit vársz a továbbiakban?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!