Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Téged is elkeserít, hogy...

Téged is elkeserít, hogy senki sem ért meg, és mindenki szemében egy antiszoc vagy, csak mert nem vagy olyan mint ők?

Figyelt kérdés
Én bárkivel is megpróbáltam beszélgetni, csak a felszínes dolgokig jutottunk el. A korosztályom számomra teljesen érdektelen dolgokról tud beszélni, ami nagyon untat és ezért ki közösítenek, s mert nem követem a trendet, nem öltözködöm divatosan, és inkább magamnak való voltam mindig is. De szeretnék egy barátot, aki hasonló hozzám, és megért. Aki magára ismert, az írjon ha gondolja.

2022. nov. 26. 22:23
1 2
 11/16 anonim válasza:

Nem. Én magammal rendben vagyok és szeretnek hozzám kapcsolódni az emberek. Ha meg felszínes témákról beszélgetünk azt is ugyanolyan lelkesen tudom meghallgatni, mintha mély témákról beszélgetnénk. Hiszen valahol abnormális lenne, ha valakivel azzal kezdenék egy beszélgetést, hogy "Szia, a nevem Gabriella, a szüleim megtanítottak a figyeleméhségre és szeretem a mártír szerepet magamra vállalni. Neked milyen traumád van? 🤗" Akivel nem tudok felszínes témákról sem beszélgetni azzal hogy tudnék komoly és intimebb témákat érdemben átbeszélni?

Igen, vannak bájcsevelyek. Ha nem vagy partner ebben nem baj. De ha te a kötődés minimális jelét sem mutatod olyan szinten, hogy elmondod mit csináltál a barátaiddal/pároddal/családoddal/állatoddal a hétvégén és ezzel is valamennyire bevonod a magánéletedbe a másikat akkor mit vársz a továbbiakban?

2022. nov. 27. 13:36
 12/16 anonim válasza:
írt valakinek?
2022. nov. 27. 20:44
 13/16 anonim válasza:
Eddig nem
2022. nov. 27. 21:01
 14/16 anonim válasza:
Nem
2022. nov. 28. 07:40
 15/16 anonim válasza:
Akkor te a szexről akarsz beszélgetni. Az elég mély téma.
2022. nov. 29. 17:49
 16/16 anonim válasza:
Engem csak az zavar, hogy miért van a "pszichopata" címke a kérdésed alatt... Inkább nem, bocs. O.o
2022. nov. 30. 14:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!