Hol lehet csendesebb, visszahúzódóbb lányokkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
Ilyen lányt keresek, de úgy tűnik elég nehéz találni sajnos.
19/F
2022. febr. 13. 05:53
1/8 anonim válasza:
Személyesen elég nehezen az említett tulajdonságaik miatt, próbálkozz a nettel.
2022. febr. 13. 06:11
2/8 A kérdező kommentje:
Próbálkozom neten is, de ott sem igazán jön össze.
Pedig nemhiszem, hogy velem lenne a gond.
2022. febr. 13. 06:15
3/8 anonim válasza:
A kertészeknek tanuló csajok kedvesek!
2022. febr. 13. 06:15
4/8 anonim válasza:
Könyvtár!
2022. febr. 13. 07:16
5/8 anonim válasza:
Könyvtár, Autizmus Alapítvány
2022. febr. 13. 07:19
6/8 anonim válasza:
Én ilyen vagyok és nem találok emiatt senkit. Nagyon magányos vagyok
2022. febr. 13. 10:24
7/8 anonim válasza:
Könyvtárak, múzeumok, de akár egy utazás során is a vonaton. Attól függ, hogy te mennyire vagy udvarias vele, hogyan szólítod meg, szerencséd van-e, a lány nem foglalt-e, ha nem, és tetszel is, biztos szívesen beszélget veled, ha megfelelő a stílusod, és tetszel.
2022. febr. 14. 12:50
8/8 anonim válasza:
Bármilyen hihetetlen is, csendesebb és visszahúzódóbb lányok nem csak könyvtárban találhatók meg:D bárhol, tényleg, bárhol összefuthatsz velük, még akár buliban is. Én is ebbe a kategóriába tartozom, bár a kevésbé antiszoc részlegbe, ugyanis nekem csak olyan társaságra van szükségem, ahol el tudom engedni magam. Rengetegen vannak még így ezzel, de szintén sokan vannak, akik még a közeli társaikkal sem nyílnak meg olyan szinten, úgyhogy biztosan találni fogsz valakit, aki az általad jobban kedvelt csoportba tartozik
2022. febr. 15. 19:04
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!