Fiatal, egészséges csajjal ismerkedni. Nagy elvárás?
18-38 év közöttiekre gondoltam. Harminchárom vagyok, XY kromoszómásés budapesti. Nem baj ha nem volt még senkid, de a szorongó, fekete tablettás femcelekkel nem jövök ki jól.
Akik nem képesek őszintének lenni, azok ne írjanak!
Köszönöm
Valószínűleg mert a "femcel" igazából nem egy létező jelenség, és mindnek van barátja, csak te nem hiszed el nekik. Mint ahogy most nekem sem, de kettőnk közül itt te vagy szingli. Okkal.
Ismerkedem? Ez a topic barátkozós topic is, néha meg átfutom unalmamban kifejezetten az ilyen ismerkedési próbálkozásokért, mert viccesek.
Igen, amikor az ember belép az "Ismerkedés" alfórumra, az összes ideposztolt kérdés megjelenik, beleértve a társkeresést, a barátkozást, és az egyéb kérdéseket.
Most már ezt is tudod, nagyon szívesen.
Azt már csak mellékesen teszem hozzá, hogy attól még, hogy valakinek van párkapcsolata, kíváncsiságból lehet olvasgatni a gyakoris társkeresős topicot. Úgysem sikerül senkinek, és ezek a férfiak, ahogy mondtam, az esetek 80%-ában szánnivalóan viccesek.
43: fájdalmasan buta vagy, nem tudhatod ki a férfi, ki a nő.
Olyan topicban írkálsz, amit lenézel. Párkapcsolatban kíváncsi vagy a társkeresésre.
Nem is tudom mikor nagyobb gáz ez az egész szánalmas magyarázkodás, amit művelsz; ha hazugság vagy ha igaz 😆. De legfőképpen most már unalmas is. Kezeltesd magad, csá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!