Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ki szeretne ismerkedni egy...

Ki szeretne ismerkedni egy olyan igényes budapesti 35/F gamerrel, aki más hobbira is nyitott?

Figyelt kérdés

Próbálkoztam eddig társkeresőkön, de ott nem igazán találtam meg akivel teljesen egyeznénk akár intellektuálisan, akár érzelmileg. Ezért szerencsét próbálok itt :)

Magamról annyit, hogy Asperger-szindrómás autizmus diagnózisom van, ami kimagasló intelligenciát és furcsa kommunikációt eredményez nálam. Önálló életet élek az albérletemben, van munkahelyem és anyum is azt mondja, hogy jobban főzök, mint ő. Több barátom szerint rendes, segítőkész, megbízható, szeretetre méltó vagyok, ami nekem kifejezetten jólesik. Ennyire: :D

Hobbim a Steam, Xbox és társasjátékok, de figurafestés, makettezés is érdekel engem. Amikor egyedül vagyok, mást nem igazán csinálok, de ha lenne kivel, akkor nagyjából a világ kinyílik előttem.

30-40 év közötti nőt keresek elsősorban. Nem elvárás a gamer hobbi, de a kompromisszumos időnkénti együtt játék előny. Sajnos nem igazán van tapasztalatom adekvát párkapcsolatról, de azt érzem, hogy szeretetre van szükségem, ölelésekre, csókokra, vonzódásra, kölcsönösségre, odafigyelésre, kedvességekre, finom ételekre, minőségi időre, kiváló kommunikációra. Érezni szeretném, hogy fontos vagyok és cserébe én is ugyanezeket meg tudnám a leendőnek adni illetve szükség esetén türelmesen megtanítani.

tegnap 20:59
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!