Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Fiatal, egészséges csajjal...

Fiatal, egészséges csajjal ismerkedni. Nagy elvárás?

Figyelt kérdés

18-38 év közöttiekre gondoltam. Harminchárom vagyok, XY kromoszómásés budapesti. Nem baj ha nem volt még senkid, de a szorongó, fekete tablettás femcelekkel nem jövök ki jól.

Akik nem képesek őszintének lenni, azok ne írjanak!

Köszönöm

2023. ápr. 29. 13:15
1 2 3 4 5
 21/45 anonim válasza:
Én sem értem még mindig, de oké. 😂 A femcelt szerintem legtöbbünk vágja micsoda, inkább az érdekelne, mitől fekete tablettás, de ez még mindig nem tiszta.
2023. ápr. 29. 16:05
 22/45 anonim válasza:
Mert jó nagyot akart mondani a kérdező, de csak ennyire futotta tőle. Van ilyen :D
2023. ápr. 29. 16:10
 23/45 A kérdező kommentje:

Elöljáróban annyit, hogy vannak az esetlen, önbizalomhiányos, néha tényleg nem legszebb/legokosabb csajok, akik egyszerűen csak nem mernek egyről a kettőre lépni. Velük legalább barátkozni lehet, mondjuk egy munkahelyen vagy edzőteremben. Nem utalnak mert farkad van, de szeretni sem fognak soha. Egy egy ilyen csajt a gyógyulási pályára állítani hatalmas élmény

Aztán a fekete tablettás teljesen elborult, a világot totál más színben látó sérült ember.

Na tessék, kikerestem nektek. Itt van a fekete piruláról ismeretterjesztő (pirulának hívja, szóval elnézést, pontatlan voltam)

[link]

2023. ápr. 29. 16:12
 24/45 anonim válasza:
Fekete tablettás alatt azt érthette a kérdező, mint az önvédelmi sportokban a fekete öv, mint legmagasabb rang. Csak tablettában, szóval mint a legmagasabb rangú lelki sérültek… Szóval hogy valami előző kapcsolatban szarrá éget, lelki és pszichés nyomorék, akibe csak tartnani lehet a lelket, és szeretet gyanánt csak kiszipolyozza belőled, ami neked van. Egy érzelmi vámpír, aki ok nélkül féltékenykedő, hisztis (valóban , nem én tettem azzá) szóval egy egészséges Nőt szeretne. Teljes mértékben megértem. Talán még itt is van ilyen mint amilyet keresel, keresünk. 30/F
2023. ápr. 29. 16:18
 25/45 anonim válasza:

Ja, értem. Hogy valami lelkisérült csajt keresel, aki majd hálás lesz neked azért is, ha hozzászólsz, és lesi minden kívánságod, de nem vár el semmit, mert önbizalomhiányos. Viszont lehetőleg ne nagyon legyenek önálló gondolatai, mert attól már be vagy tojva, ha egy nőnemű öntudatra ébred És érzései se legyenek, mert úgyis csak szexelni akarsz, csak egészséges lelkiállapotú nő nem áll veled szóba.

Biztos kapkodni fognak utánad, bro! 😂

2023. ápr. 29. 16:56
 26/45 anonim válasza:
26: Pont nem ezt keresi. Hanem az ellenkezőjét. Teljes nőt. #25
2023. ápr. 29. 16:59
 27/45 A kérdező kommentje:
Köszi 27, sajnos a 26os nem csak csúnya és lelkisérült, de retardált is (szövegértés...)
2023. ápr. 29. 17:04
 28/45 anonim válasza:
#27 De, elég világos, hogy ezt keresi. 😃 Nagyon naívnak kell lenni, hogy ezt valaki ne lássa át. Pedig biztos lesznek fiatal kislányok, akik bedőlnek ennek a süket szövegnek.
2023. ápr. 29. 17:05
 29/45 anonim válasza:
Mostmár csak arra lennék kíváncsi, hogy te mégis mi lennél akkor?! :D
2023. ápr. 29. 17:07
 30/45 anonim válasza:
29: Ha igazad lenne, problémát keresne magának. Ellenben megoldást keres. Viszont nem úgy viselkedik, mint aki meg is érdemelné. #25
2023. ápr. 29. 17:40
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!