Fiatal, egészséges csajjal ismerkedni. Nagy elvárás?
18-38 év közöttiekre gondoltam. Harminchárom vagyok, XY kromoszómásés budapesti. Nem baj ha nem volt még senkid, de a szorongó, fekete tablettás femcelekkel nem jövök ki jól.
Akik nem képesek őszintének lenni, azok ne írjanak!
Köszönöm
Elöljáróban annyit, hogy vannak az esetlen, önbizalomhiányos, néha tényleg nem legszebb/legokosabb csajok, akik egyszerűen csak nem mernek egyről a kettőre lépni. Velük legalább barátkozni lehet, mondjuk egy munkahelyen vagy edzőteremben. Nem utalnak mert farkad van, de szeretni sem fognak soha. Egy egy ilyen csajt a gyógyulási pályára állítani hatalmas élmény
Aztán a fekete tablettás teljesen elborult, a világot totál más színben látó sérült ember.
Na tessék, kikerestem nektek. Itt van a fekete piruláról ismeretterjesztő (pirulának hívja, szóval elnézést, pontatlan voltam)
Ja, értem. Hogy valami lelkisérült csajt keresel, aki majd hálás lesz neked azért is, ha hozzászólsz, és lesi minden kívánságod, de nem vár el semmit, mert önbizalomhiányos. Viszont lehetőleg ne nagyon legyenek önálló gondolatai, mert attól már be vagy tojva, ha egy nőnemű öntudatra ébred És érzései se legyenek, mert úgyis csak szexelni akarsz, csak egészséges lelkiállapotú nő nem áll veled szóba.
Biztos kapkodni fognak utánad, bro! 😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!