Van még itt olyan pasi aki képes tiszta szívből szeretni?
Magamról: 18 éves, alacsony, normál testalkatú lány vagyok. Szeretek olvasni, utazni, kirándulni és imádok mindig minden körülmény között zenét hallgatni.
Szeretnék végre egy olyan férfit akiben nem csalódok, nem csal meg, hanem teljes és tiszta szívéből tud szeretni.
Ha 25 év alatti vagy írj, mert már nagyon rég várok rád:(
31 vagyok kiestem, meg amúgy is sokat kell dolgozni nálam, hogy valakit igazán szeressek.
Válassz okosan, ne minden hülyével állj le és figyelj a jelekre, tanulj a hibáidból kislány!
Én tiszta szívből szerettem, soha nem csaltam volna meg senkit. Bármit megadnék a páromnak.
Deeeeeeeeeee én senkinek nem kellek, még lábtörlőnek sem.
1. Köszönöm szépen a válaszod
2. Megfogadom a tanácsaid, neked is köszönöm
3. Kb ugyanezeket tapasztaltam :( Légy erős
4. Mégis mire lenne? Én már annyit csalódtam, hogy tényleg másra nem vágyom, csak arra hogy valakinek oda adhassam azt a rengeteg szeretet amit más elutasított
Én is ilyen vagyok, csak nem 25 év alatti.
Vagyunk még azért, majd találsz ilyet :)
18 évesen csak nem csalódtál még annyit.
3 megértelek nagyon is. Nem nő vagyok de barátsàgot fel tudok ajànlani.
Sajnos kicsit idősebb vagyok, mint a meghatározott korosztály (28 vagyok).
Képes vagyok tiszta szívemből szeretni. Az exemet is szívből szerettem bármit is csinált mindig kiálltam mellette. A szeretet mellett mindig megadtam neki mindent. A megcsalás sosem merült fel bennem, ez nálam nem fér bele az értékrendembe. Csalódást sem szeretek okozni másoknak, pláne nem a páromnak (ha mégis sikerült összehoznom, akkor mindig azon voltam, hogy kijavítsam a dolgot)
Én is szeretek utazgatni, kirándulni, mászkálni.
Sajnálom, hogy nem az én korosztályomat keresed. Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!