Lányok! Nálatok mennyire kizáró ok a társkeresésben, ha a pasi nem szeretne gyereket?
Előfordult párszor, hogy azért utasított vissza egy csaj, mert egyáltalán nem szeretnék gyereket sem a közel jövőben, sem később. Hiába működött minden köztünk.
Nálatok ennyire fontos a gyermek vállalás?
Sztem ez olyan kérdés amiben nincsen jó kompromisszum, szóval igen. Én szeretnék gyereket egyszer és örökre bánnám mélyen belül ha nem lenne mert annyira szeretem a párom. És ez idővel megmérgezi a kapcsolatot. Ugyanígy ha valaki nem szeretne, de a párja kedvéért belemegy, az sem oké. Persze lehet végül megszereti az egészet, de ha nem az mindenkinek csak rossz (ebben az esetben a gyereknek is)
Szóval ha ebben nincs egyezés egyáltalán, akkor hiába működik minden más.
Nálam az a kizáró ok, ha szeretne, és engem is legtöbbször azért utasítanak el a pasik, mert nem szeretnék. Már letettem róla, hogy valaha találok olyan pasit, aki nem szeretne gyereket egyáltalán vagy van már neki mástól és nem szeretne többet. Úgy látszik ilyen nem létezik. :D Hát, ez van.
33/N
Személy szerint én sem szeretnék, nem is akartam soha gyereket. Az 1-es válaszoló nagyon jól leírta, ebben a kérdésben nem igazán lehet kompromisszumot kötni, ha nem egyezik a két fél véleménye.
30N
Szerintem is mindenféleképpen fontos! Célszerű, a kapcsolat eleje fele szerintem letisztázni a dolgokat, hisz ritka az, aki a gyermekvállalásról meggondolja magát. Azt a hibát meg sose kövesd el, hogy valakivel együtt vagy aki gyereket szeretne, és abban reménykedsz hogy majd megváltozik a véleménye évek során. Ez csak egy tanács!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!