Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mardos a magány, az egyedüllét...

Mardos a magány, az egyedüllét. Van értelme még küzdeni?

Figyelt kérdés
Harminckét éves férfi vagyok, átlagos kinézetű, pénzem épp csak annyi amiből szerényen, de kijövök. Nem vagyok a szavak embere, de a lelkem vágyik rá, hogy számítson egy másiknak. Évek óta magányosan élek, nem találom a közös hangot a “menő” munkatársakkal, nem iszom alkoholt, így nem is hívnak szórakozni. A régi barátok külföldön, megházasodva, gyerekkel… nagyon egyedül érzem magam, minden napom ugyanolyan, megeszem a párizsis szendvicsem este munka után, tévézek és - sokszor könnyekkel a szememben- odabújok a macskámhoz, az egyetlen lényhez akinek fontos vagyok. Próbálkoztam társkeresőkkel, eredménytelenül, a való életben pedig átnéznek rajtam a nők. Megkeseredett, fájdalmas, kilátástalan az életem, mihez kezdhetnék, hogy történjen valami? Van még remény, vagy hiába küzdeni?

2023. ápr. 26. 21:10
1 2 3 4
 31/40 anonim válasza:
30: el ne sírd magad pötyögés közben szegénykém :D
2023. ápr. 27. 16:59
 32/40 anonim válasza:
Késő, már 2. Dunát sírtam, mert nem tudom elviselni, hogy léteznek ilyen idióták is. Nagyon szomorú :(
2023. ápr. 27. 17:05
 33/40 anonim válasza:
32: addig mások összeszedik magukat és találnak párt, te meg életképtelen maradsz, meg visszataszító.
2023. ápr. 27. 17:08
 34/40 anonim válasza:
Nekem nincsenek ilyen problémáim, az hogy te nem érted mit mondok meg a te bajod, de kezd ijesztő lenni a sötétséged, már nem vicces, fejezd be xd
2023. ápr. 27. 17:13
 35/40 anonim válasza:
34: a kutyát nem érdekli, hogy te mit akarsz, mit gondolsz, nyomika :D te jöttél hozzám házhoz a lfszért, megkaptad, szpogathatod.
2023. ápr. 27. 17:18
 36/40 anonim válasza:

35

Te nagyon el vagy tévedve, de ez is csak mutatja a 0 eq-d. Az ilyen miért kommentál ide?

Azt hiszed, te ijesztettél meg? Nem. Az ijeszt meg, hogy az ilyen sötét emberek zavaznak, meg a társadalom részét képezik...

2023. ápr. 27. 17:21
 37/40 anonim válasza:
36: felmerült benned az ijedtség:D ez nagyon édi, te EQ harcos :))
2023. ápr. 27. 17:28
 38/40 anonim válasza:

Hát, nem úgy tűnsz, mint aki "küzd" azért, hogy legyen barátnője. Ez a "nem vagyok a szavak embere" - dolog pl egy hátrány, ha ismerkedni szeretnél. A szavak kellenek ahhoz, hogy meghódíts valakit.

Várhatsz arra, hogy majd meghódít egy nő, de szerintem ez fordítva kéne, hogy történjen... Ill. Ha szeretnéd, hogy legyen bnőd még ebben az életedben, akkor változtatnod kéne.

2023. ápr. 27. 23:24
 39/40 anonim válasza:
#38 Olyan nagy igazságokat mondtàl. Szerintem sose jötz volna rà magàtól ezekre
2023. ápr. 28. 07:05
 40/40 anonim válasza:
#33 Te meg egy érzéketlen bunkó paraszt. Na ez a visszataszító. Meg az ilyen emberek.
2024. febr. 4. 13:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!