Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mardos a magány, az egyedüllét...

Mardos a magány, az egyedüllét. Van értelme még küzdeni?

Figyelt kérdés
Harminckét éves férfi vagyok, átlagos kinézetű, pénzem épp csak annyi amiből szerényen, de kijövök. Nem vagyok a szavak embere, de a lelkem vágyik rá, hogy számítson egy másiknak. Évek óta magányosan élek, nem találom a közös hangot a “menő” munkatársakkal, nem iszom alkoholt, így nem is hívnak szórakozni. A régi barátok külföldön, megházasodva, gyerekkel… nagyon egyedül érzem magam, minden napom ugyanolyan, megeszem a párizsis szendvicsem este munka után, tévézek és - sokszor könnyekkel a szememben- odabújok a macskámhoz, az egyetlen lényhez akinek fontos vagyok. Próbálkoztam társkeresőkkel, eredménytelenül, a való életben pedig átnéznek rajtam a nők. Megkeseredett, fájdalmas, kilátástalan az életem, mihez kezdhetnék, hogy történjen valami? Van még remény, vagy hiába küzdeni?

2023. ápr. 26. 21:10
1 2 3 4
 21/40 anonim válasza:
Ne nyafogj pfa be, rohadj el ott ahol vagy, őrlődj magadban.. attól jobb lesz neki ugye? Vagy férfiasabb lesz hogy belülről emészti fel a problémàja..Hàt grat ez a mai valósàg .. Pffuu de kivan a himbilimbim az ilyenekkel
2023. ápr. 27. 11:53
 22/40 anonim válasza:

Figyelj kérdező!

Én is a te cipődben járok annyi, hogy melósként kimagasló fizuval.

De ez semmit nem jelent max annyiban, hogy több lehetőségem lenne ismerkedni mert mehetek ide-oda HA ráérek. De jobb fajta baráti társaság nélkül nagyon nehéz érvényesülni. Amikor lecsengett bennem a pánik és a kétségbeesés ezen a területen akkor csak saját magamra kezdtem figyelni és olyan dolgokkal töltöttem az időm ami boldoggá tesz. Azóta minden ok eltereli a figyelmem és talán azon a szinten aggaszt néha amennyire kell, nem pedig ennyire toptoptop problémának.

2023. ápr. 27. 12:32
 23/40 anonim válasza:
20: a béna csúsztatásoktól és túlzásoktól meg nem lesz igazad, csak még szánalmasabb lúzerkedés ez így :D
2023. ápr. 27. 12:40
 24/40 anonim válasza:

23

Ennyi a reakciód? Kár volt írni

2023. ápr. 27. 13:45
 25/40 anonim válasza:
24: ennyit se vagy képes felfogni fel, nem kell neked több.
2023. ápr. 27. 14:03
 26/40 anonim válasza:

25

Te valami troll vagy? Nem értem hogy máshogy lehet valakinek ennyire negatívban az eq-ja xd

2023. ápr. 27. 14:18
 27/40 anonim válasza:
26: ja, hogy érved nincs, akkor jön a hüly.ézés. yawn.
2023. ápr. 27. 15:45
 28/40 anonim válasza:

27

Tuti troll vagy, nézd vissza a 25-öt, pont azt csinálzad te is XD

Na de ez túl offtopic, nem etetem tovább a trollt.

Bocs, kérdező!

2023. ápr. 27. 16:33
 29/40 anonim válasza:
27: Mindíg másokat hibáztass, az a lényeg. Lol.
2023. ápr. 27. 16:41
 30/40 anonim válasza:
Én kit hibáztattam? Azt mondtam, hogy bunkó vagy, mert az vagy.
2023. ápr. 27. 16:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!