Mardos a magány, az egyedüllét. Van értelme még küzdeni?
Figyelt kérdés
Harminckét éves férfi vagyok, átlagos kinézetű, pénzem épp csak annyi amiből szerényen, de kijövök. Nem vagyok a szavak embere, de a lelkem vágyik rá, hogy számítson egy másiknak. Évek óta magányosan élek, nem találom a közös hangot a “menő” munkatársakkal, nem iszom alkoholt, így nem is hívnak szórakozni. A régi barátok külföldön, megházasodva, gyerekkel… nagyon egyedül érzem magam, minden napom ugyanolyan, megeszem a párizsis szendvicsem este munka után, tévézek és - sokszor könnyekkel a szememben- odabújok a macskámhoz, az egyetlen lényhez akinek fontos vagyok. Próbálkoztam társkeresőkkel, eredménytelenül, a való életben pedig átnéznek rajtam a nők. Megkeseredett, fájdalmas, kilátástalan az életem, mihez kezdhetnék, hogy történjen valami? Van még remény, vagy hiába küzdeni?2023. ápr. 26. 21:10
11/40 anonim válasza:
csak példaképp íron h 30 évesen sosem volt semmi kapcsolatom, az elején picit zavart, de az extra idomben lehetosegem volt ratalalni hobbikra, amikkel minnel melyebben foglalkoztam annàl jobban lekötnek, és pl most màr azt nem tudom elképzelni h legyen kapcsolatom, mert sajnalnam az idot rà és nem hiszem h szellemileg úgy lekötne. ( pl én hobbijaim szàmítógépes grafika(blender,unreal engine), mérnöki dolgok megértése, mindenről tudni akarom hogy működik, pcgamek,chatgpt..) Szóval lényeg h ma szerintem bőven van mivel lefoglalni magad ha épp single vagy
2023. ápr. 27. 00:48
12/40 anonim válasza:
Meg tudom érteni mit érzel mert az emocionális ingelligenciám olyan hatalmas mint a valódi intelligenciám nem csoda hogy egy menő jóvágású kigyúrt magas okos Data Scientist vagyok bruttó 2,4 milliós fizetéssel Svájci cégnek saját penthouse lakással a II. kerületben. Patek Philippe óra van jelenleg a karomon és épp most készülök csobbanni a jacuzzimban.
2023. ápr. 27. 01:28
13/40 anonim válasza:
12es átérzem
2023. ápr. 27. 02:04
14/40 anonim válasza:
12
Te a befektető csávó 2.0 kiadás vagy? 😂😂😂😂
2023. ápr. 27. 02:45
15/40 anonim válasza:
Én is most készülök bekötni a jakuzzit. Több mint 2 éve nincs nőm. Üdv: egy màsik példa
2023. ápr. 27. 07:20
16/40 anonim válasza:
Ja és rossz egyedül de mindig lefoglalom magamat,és csak a sajàt boldogságomra koncentràlok
2023. ápr. 27. 07:27
17/40 anonim válasza:
Sztem egy ffi sose panaszkodjon , de idegeneknek semmiképp, olyan formán, ami egy nőtől elfogadható. Igen,ez egy anonim oldal, de nen ez számít, hanem a mentális tartás. A nyafogás az anonim oldalon kívül is ki fog jönni, ha erre hangolja magát az ember és szokássá válik. És ez egyáltalán nem jön be egy olyan nőnek, akire az ilyen férfi vágyik.
2023. ápr. 27. 08:24
18/40 anonim válasza:
17
Igen, egy férfi nem beszélhet az érzéseiről, mert az nem férfias és csicska lesz tőle. Kicsiz lejárt már ez a hozzáállás szerintem
2023. ápr. 27. 10:16
19/40 anonim válasza:
18: mégis az szenved, aki lányosan nyafog. Jó utat a zsákutcába! XD
2023. ápr. 27. 10:49
20/40 anonim válasza:
19
Jó érzéketlen tuskó vagy, nem valami nőies. A kérdés pont azérz született, mert megoldást keres, a bunkózás nem fogja előrébb vinni
Amúgy a nőknek mióta áll jól a nyafogás? Vagy nem értem miért csak a férfiaknak gáz
2023. ápr. 27. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!