Egyedülálló 36 éves férfinak hova érdemes eljárnia Budapesten, ha ismerkedni szeretne?
Nem nem volt még egyszer sem olyan nő, aki hozzám nyúlt volna....
A mai nők félnek a férfi nemi szervtől...
Átkozott vagyok...
A Mai nők elvárásai az egekbe vannak....
Megutáltam már az ismerkedést is, mert annak nincs értelme, hogy pár dolgot írsz magadról utána meg rögtön leráz az illető...
Mondván bocs, de mégsem illünk össze vagy, majd kitalálok valami mást... A női logika nagyon gonosz tud lenni.... A férfiaké sem különb...
Női Agy.." Bocs, de nincs esélyed sosem lesz és még csak ne is álmodj róla , hogy lesz esélyed nálam... Te ahhoz túl kicsi vagy hozzám képest, mert egy értetlen szaralak vagy... Csak azzal járok,aki szimpatikus nekem és aki megfelel nekem".... Így van Pofa be!
Ergo mindenki válogatós..
De ne feledjétek a Nők is válogatósak! Ez tény!
Nem tudom mit akarnak a nők, de egy meleg fickóval több az esélyem , mint egy nővel...
Hogy miért vagyok kiakadva?? Mert így van. 8 éve.
Üdv a Siralomházban!
12. Mert egyszerűen egy Incel vagy aki taszító a nők számára. Nem tudom hogy nézel ki, de nagyon durván állsz a nőkhöz és egyből jön a felszínes duma hogy elvárás meg ezek. Igenis teljesíteni kell. Nem csak megszerezni a nőt majd elkényelmesedni.
Arról nem is beszélve hogy az orális kényeztetés kölcsönös, ez az alap. Ha nem, akkor te eddig eléggé prűd nőket találtál magadnak.. :")
"Nem nem volt még egyszer sem olyan nő, aki hozzám nyúlt volna...."
Valószínűleg nem vagy elég igényes magadra vagy neked vannak irreális elvárásaid.
Ismerősi körömben egy fiú van csak akinek sosem volt barátnője és közel 30. Az egy dolog, hogy úgy néz ki, ahogy... de ha rakatna fogszabályzót, lefogyna, borotválkozna és kicsit változtatna a modorán, simán lehetne nője - nem egy szupermodell, ez tény, de lehetne.
"A mai nők félnek a férfi nemi szervtől..."
Miért is?
"Átkozott vagyok..."
Magadat szorítod korlátok közé.
"A Mai nők elvárásai az egekbe vannak...."
Mintha ez nem lenne igaz pár férfira.
Ettől még nem lesz igaz MINDEN férfira. Ahogy minden nő elvárása sincs az egekben. Próbálkoztál már Katinál a sarki ABC-ből? Vagy Julcsinál a gyárból?
"Megutáltam már az ismerkedést is, mert annak nincs értelme, hogy pár dolgot írsz magadról utána meg rögtön leráz az illető..."
Valószínűleg olyant írtál... én is így építem le azt akinek nagyon nem szimpatikus az írásképe vagy valami olyant írt, ami nekem nem fér bele.
"Mondván bocs, de mégsem illünk össze vagy, majd kitalálok valami mást... A női logika nagyon gonosz tud lenni.... A férfiaké sem különb..."
Nem a logika gonosz, te nem tudod hogy mit akar hallani egy nő.
"Női Agy.." Bocs, de nincs esélyed sosem lesz és még csak ne is álmodj róla , hogy lesz esélyed nálam... Te ahhoz túl kicsi vagy hozzám képest, mert egy értetlen szaralak vagy... Csak azzal járok,aki szimpatikus nekem és aki megfelel nekem".... Így van Pofa be!"
Kitől kaptál ilyen kritikát? Konkrétan nevezd már meg.
"Ergo mindenki válogatós.."
Így van. És kell is, hogy legyen mindenkinek egy minimális igény szintje.
"De ne feledjétek a Nők is válogatósak! Ez tény!"
Az is tény, hogy a föld geoid alakú, mégis gömbnek nevezzük.
"Nem tudom mit akarnak a nők, de egy meleg fickóval több az esélyem , mint egy nővel..."
Akkor?
"Hogy miért vagyok kiakadva?? Mert így van. 8 éve."
És mi volt 8 évvel ezelőtt? Akkor volt barátnőd? Miért lett vége? Mi változott?
"Üdv a Siralomházban!"
Végülis mind odajutunk, csak nem mindegy, hogy addig milyen utat járunk be.
Pedig szó szerint vett barátkozásra,beszélgetésre igenis lenne igény Budapesten.
F/Bp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!