Ha egyedülálló vagyok érdemes elhagyni a reményt és magamra koncentrálni mint reménykedni és azt látni h nem teljesülnek be a vágyaim?
Lassan 2 éve egyedülálló vagyok vannak jobb rosszabb napok. Próbálom lefoglalni ,fejleszteni magam.
Beiratkoztam egy suliba és folyamatosan gyűjtögetek hogy tudjak utazni.
Szoktam eljárni kirándulni ,wellnessezni .
Nem hajkurászom a szerelmet nem is randiztam jó ideje mert vagy linkek vagy egobajnokok vagy esetleg olyanok akarnak csajozni akinek a saját élete sincs rendben.
Aki meg külsőre is bejönne annál meg én nem vagyok érdekelt.
Arra jutottam h tényleg jobb nem reménykedni mert az jobban fáj h látom h nem jön az az egy dolog össze mint szarni az egészre ..
csak meg kéne tanulnom igazából,ténylegesen szarni az egészre.
29N
Olyan férfit fogsz bevonzani, amilyen te is vagy ( vonzás törvénye). Így nagyon is jól teszed, hogyha a saját mentális és fizikális egészséged előtérben van, lesz energiád majd adni is másnak szeretetet, időt, törődést stb.
Persze , hogy szeretne az ember párt, természetes erre vágyni, azt ne öld ki magadból. Bízz magadban és a jövőben, minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!