Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 🤨 Kevésbé tapasztalt nőknél...

🤨 Kevésbé tapasztalt nőknél ez nem szempont?

Figyelt kérdés

Szóval ha ismerkedni akarnak és valami mást is, akkor szempont nekik hogy a pasi hiteles módon tudja igazolni hogy nincs nemi úton terjedő betegsége?

Vagy ilyesmire rajtam kívül csak a hipochonder szűz nők figyelnek?

Szerintem az lenne a helyes, hogy aki ilyen dolgokra kapható (ingyen vagy nem ingyen), az legalább X időközönként megy szűrésre (most nem csak a HIVre és Szifiliszre gondolok)

2023. márc. 24. 09:05
1 2
 11/20 anonim válasza:

Az óvszer teljesen jól véd a betegségek ellen.

Én orál útján kaptam ajándékba chlamydiát. Erre nem is gondoltál mi:)?

2023. márc. 24. 11:45
 12/20 anonim válasza:
Mikor újra erőt vett rajtam a gomba (nem megfelelő étkezés miatt gyakran kiújult annó)én szóltam az aktuális partneremnek, hogy a szexet lehet inkább hanyagolni kéne, de húzott egy gumit s ezzel részéről el volt intézve. Nem jött ki rajta semmilyen formában.
2023. márc. 24. 12:37
 13/20 A kérdező kommentje:
12-es, a gomba az nem STD (avagy STI). Ezt sem tudtad?
2023. márc. 24. 13:01
 14/20 anonim válasza:
Az aktív szexuális élet része a tesztelés. 3 havonta, minden új partner előtt, illetve ha a partnernek más partnerei is vannak, akkor gyakrabban kell tesztelni. Swinger és fétis körökben ez alap. Normális ember nem szexel olyanokkal, akik nem tesztelnek.
2023. márc. 24. 13:42
 15/20 anonim válasza:
normalis ember nem is szexel fuvel-faval
2023. márc. 24. 15:00
 16/20 anonim válasza:
15: Soha nem tudhatod, hogy a másik fél kivel mit csinál a tudtodon kívül is akár.
2023. márc. 24. 15:07
 17/20 A kérdező kommentje:

Kérem tartózkodjunk attól , hogy bárki is megmondja mi/ki a normális és hogy a normális emberek mit (nem) csinálnak!

Ítélkezni és fröcsögni az ostobák is tudnak, még empátia se kell hozzá 😬

2023. márc. 24. 15:07
 18/20 anonim válasza:
#8-as vagyok. Igen biztos, hogy van 1-2 olyan nemibetegség ami csendes, de az hogy elkapj egyet az sem csak "úgy" a semmiből jön, és egy csomónál rohadt kellemetlen tünetek vannak. De én pl sosem izgultam nemibetegségek miatt partnerek terén, mert igényes partnert kell választani. De biztos a te részedről is igaz, amit mondasz, de csak úgy összeszedni mindent elég sanszos, hogy nem egyszerű. Kivéve ha az ember minden kockáztati tényezőt betölti amit lehet :D
2023. márc. 24. 18:22
 19/20 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Te az itt napi szinten írogató férfiak azon táborát erősíted, akiktől egészen biztosan nem lehet elkapni semmiféle nemi betegséget, hiszem a napnál is világosabb, hogy még az életben nem voltatok élő nő intim közelségében.

Az otthoni guminőtök meg ugye nem terjeszt betegségeket...

N/29

2023. márc. 24. 20:15
 20/20 A kérdező kommentje:

Kedves N/29, kérlek válaszd külön a valósagot a rosszhiszemű fantazmagóriádtól.

Illetve ne magadból indulj ki, mert úgy félreismered az embereket hogy soha nem lesz jó partnered.

2023. márc. 24. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!