Tud e valaki tapasztalat vagy megfelelő információ alapján sok szempontból jó minőségű mondjuk árban középkategóriás Routert?
Jelenleg Asus RT-AX58U tipusú készülék van amikor vettem sok google árukeresőben sok felhasználói véleményezést elolvastam de ettől még jobbra vágynék. Tudom az adásteljesítmény szigorúan korlátozott valami a Rutereknél ami a hatótávot jelentősen befojásolja ráadásul az 5Ghz tartomány az aminek nagyobb lenne ugyan az adatátvitele és a hatótáv ott a leg gyengébb ez nyilván minden Routernél így van. Az én igazi problémám inkább olyanokban rejlik amikor kiírja a telefonom (Samsung S52S) hogy nincs internetkapcsolat de ez a Routertől légvonalba kb 6m
-re lévő távon is előfordul jó hát fal is van de ha elindítom a Speedtestet akár 200-300 Mbps ot is mér ugyanott tehát nem a fizikai akadály miatt van. Az internet Digi megabites optikai kábeles. A Wireless repeateres dolgot ne ajánlgassa senki az elöző Zixel routeremhez vettem szintén Zixelt ráadásul valamivel még többe is került mint a router de csak pézkidobás hiába tudja az 5Ghz et is a repeater jobb ha nincs is bekapcsolva aki ismeri a vele járó nyügöket.
Vegyél külön routert és access pointot (akár többet is ha a lakás alapterülete indokolja)
ha a jelenlegi routered jó, vegyél csak access pointot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!