đ€š KevĂ©sbĂ© tapasztalt nĆknĂ©l ez nem szempont?
SzĂłval ha ismerkedni akarnak Ă©s valami mĂĄst is, akkor szempont nekik hogy a pasi hiteles mĂłdon tudja igazolni hogy nincs nemi Ășton terjedĆ betegsĂ©ge?
Vagy ilyesmire rajtam kĂvĂŒl csak a hipochonder szƱz nĆk figyelnek?
Szerintem az lenne a helyes, hogy aki ilyen dolgokra kaphatĂł (ingyen vagy nem ingyen), az legalĂĄbb X idĆközönkĂ©nt megy szƱrĂ©sre (most nem csak a HIVre Ă©s Szifiliszre gondolok)
Ha nagyon korrekt akarok lenni, ezt alapjĂĄraton illĆ lehetne feltĂŒntetni, ha valakinek van, de akkor oda a sok nĆ/hapsi Ă©s ezĂ©rt is vannak ezek el terjedve, mivel nincs feltƱntetve.
Igen is, aki mĂĄsOK nemiszervĂ©t akarja magĂĄba nyomatni, az igen is tĂŒntesse fel, hogy mivel jĂĄr.
Mi az, hogy akkor oda a sok nĆ/pasi? Max azok akik fertĆzöttek.
Ha egyszer hirdetnĂ©k Ă©n biztos odaĂrnĂĄm hogy van negatĂv teszten illetve hogy hajlandĂł vagyok frisset csinĂĄltatni.
Szerintem a biztonsĂĄg a minĆsĂ©g egyik pillĂ©re.
KĂ©rdĂ©s csak az, hogy egy ilyen kiĂrĂĄssal inkĂĄbb nyernĂ©k vagy inkĂĄbb vesztenĂ©k. Meg nem is tudom hol lehetne hirdetni. A rossz...hu oldal egy kicsit lecsĂșszott szĂnvonalĂș hely. MĂ©g nem akarom h sok langyi fiĂș betalĂĄljon.
Ăn nyilvĂĄn nem ebbĆl Ă©lek, dolgozom.
Köszönöm 7-es, akkor Ă©n Ă©rtettelek fĂ©lre, mert E/2-ben fogalmatĂĄl. AmĂșgy egyetĂ©rtek veled, sĆt jogilag is sokkal szigorĂșbban szabalyoznĂ©k ilyen tĂ©ren. Szerintem a fertĆzöttek jelentĆs rĂ©sze nem is tudja hogy mit terjeszthet.
"60 IQ felett rendelkezĆ egyedek nem fognak Ăgy szexben belemenni, mĂĄr csak a szĂ©gyenĂ©rzet miatt sem"
Mondja ezt pont az, aki szerint a nemi Ășton terjedĆ kĂłrokozĂłk "kiszurhatĂłk" đ€
NĆgyĂłgyĂĄszati/urolĂłgiai vizsgĂĄlaton se derĂŒlnek ki, az orvos sem tudja Ćket rĂĄnĂ©zĂ©sre kiszĂșrni (merthogy többnyire tĂŒnetszegĂ©nyek a hordozĂłk). SĆt, egy ĂĄltalanos bakterolĂłgiai leoltĂĄson sem tenyĂ©sznek ki, fĆkĂ©nt a vĂrusok nem. Az Ăłvszer pedig nem vĂ©d olyan jĂłl a betegsĂ©gek ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!