Félig cigány fiúként csak magyar csajokra bukom, sok elutasítás vár rám?
Figyelt kérdés
A cigányság annyiban jelenik meg, hogy kreol a bőröm.
Amúgy a családom se szereti őket, én se.
A színem miatt sosem fogok megbocsájtani anyámnak. (Kicsit tönkretette az életem:D)
2023. márc. 2. 07:30
21/23 anonim válasza:
9- hát ez az. én is imerek olyan 100% cigányt, akit a fehér fiúk többsége megirigyelhetné a személyi higiéniéje miatt. nincsenek drága cuccai, de a "szakattban" is mindig annyira tiszta és ápolt, hogy sokszor már majdnem csodálkozom is.
A színed ne zavarjon, az még vonzóbb is tud lenni sokszor, ha sötétebb egy srác bőre. ha jó a stílusod, igényes vagy magadra (az írásod pl egész jónak tűnik), szerintem simán csajozol.
Inkább az a kérdés, hogy amikor jön az a megtudja-pillanat, akkor ki hogy reagál. de ehhez meg ismerni kellene a körülményeidet.
2023. márc. 13. 14:49
22/23 anonim válasza:
remelem hogy igen.
2023. márc. 23. 11:45
23/23 anonim válasza:
nem kell kozhirre tenni hogy van benned cigany ver. ha apad egy olasz vagy argentin stb lenne akkor is lehetnel kreol. nem mondd el sehol foleg ne annak a lanynak akivel ossze akarsz jonni. ha mar komoly lesz a kapcsolat valoszinuleg ki fogja birni ezt a vallomast , de addig hallgass rola.
2023. máj. 18. 10:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!