Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Félig cigány fiúként csak...

Félig cigány fiúként csak magyar csajokra bukom, sok elutasítás vár rám?

Figyelt kérdés

A cigányság annyiban jelenik meg, hogy kreol a bőröm.

Amúgy a családom se szereti őket, én se.

A színem miatt sosem fogok megbocsájtani anyámnak. (Kicsit tönkretette az életem:D)

2023. márc. 2. 07:30
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
Sajnos nem.
2023. márc. 2. 07:32
 2/23 anonim válasza:
Igen
2023. márc. 2. 07:40
 3/23 anonim válasza:

Ha csak a bőröd színe sötétebb egy kicsit, akkor még előnyöd is lehet a lányoknál. Sokaknak bejön a kreol, csak légy igényes, figyelj oda a külsődre.

És ne haragudj anyukádra, örülj hogy élsz!

2023. márc. 2. 08:21
 4/23 anonim válasza:
A kreolabb bőr bejön, egészen addig, amíg tudomásra jut hogy a cigány származás miatt van. Onnantól kezdve off. Bocsi
2023. márc. 2. 08:24
 5/23 anonim válasza:

Mennyi rasszista van itt azta. 😂😂

Jó tudni.

2023. márc. 2. 08:47
 6/23 anonim válasza:

Ellenszenves, ahogyan anyádról gondolkodsz.

Meg az is, hogy rasszista vagy.

Viszont egyes nemzeti radikális csajnál még bejöhet ez adolog, de jó eséllyel ők sem akarnak majd gyereket tőled. (persze ez valakinek jó pont)

2023. márc. 2. 09:28
 7/23 anonim válasza:

Ha a családod és az életviteled nem olyan "cigányos", akkor nem.

Egyáltalán miből derül ki? Kreol bőre sok mindenkinek van.

2023. márc. 2. 09:39
 8/23 anonim válasza:

Több ismerősöm is van, akinek cigány a párja, gyerekeik vannak, szépen élnek.

Én is randiztam cigány sráccal az egyetemen jó néhány éve. Egy nagyon ápolt, okos, értelmes pasi volt, jó családi háttérrel.

2023. márc. 2. 10:13
 9/23 anonim válasza:
Anyukád a cigány, vagy ő jött össze cigánnyal? De végül is mindegy, már az, hogy létezel, bizonyítja, hogy van olyan magyar, akinek bejönnek a cigányok. Ha rendes ember vagy, akkor lesz olyan, akit nem érdekel a származásod.
2023. márc. 2. 10:15
 10/23 anonim válasza:

Igazabol a viselkedes oltozkodes beszed ami szamit, meg kesobb a csalad. Ha ezek rendben vannak akkor normalis lanynal nem fog szamitani. Amugy meg nem kell bejelenteni ha nem akarod, a magyar is egy kevert nepseg, a karpat medence egy olvaszto tegely volt.

Az anyadrol alkotott elmondottak sokkal negativabbak. Probald meg normalisan a helyen kezelni a dolgokat. Van egy olyan erzesem h nem mozogsz megfelelo kornyezetben, ezen probalj meg valtoztatni.

2023. márc. 2. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!