Félig cigány fiúként csak magyar csajokra bukom, sok elutasítás vár rám?
Figyelt kérdés
A cigányság annyiban jelenik meg, hogy kreol a bőröm.
Amúgy a családom se szereti őket, én se.
A színem miatt sosem fogok megbocsájtani anyámnak. (Kicsit tönkretette az életem:D)
2023. márc. 2. 07:30
11/23 anonim válasza:
Több cigány ismerősöm van akikre buknak a magyar lányok. Inkább a személyiségeden múlik a dolog. Persze vannak akiknél kizárt, hogy cigány párja legyen de sokaknál meg mindegy.
2023. márc. 2. 11:31
12/23 A kérdező kommentje:
Anyukám olyan fehér, mint a hó, ezért haragszom rá. Csak titolban persze, jó családom van, sehogy nem mutatom ezt a dolgot.
Egyéblént csak a bőröm színe más. Nem cigányok közt nőttem fel. Egyedül @pám aki az, neki a felmenői se tartják a kapcsolatot, és ennyi. Ezért zavar mert nem cigánynak nevelkedtem(nem is szeretem őket) De én is az vagyok:/ Emiatt nincs önbizalmam egyénként
2023. márc. 2. 14:14
13/23 anonim válasza:
Szerintem először kezdj valamit a rasszizmusoddal, utána ismerkedj.
2023. márc. 2. 16:55
14/23 anonim válasza:
Ha a családod se szereti őket, te hogyan lettél félig cigány?
2023. márc. 2. 23:32
15/23 A kérdező kommentje:
Anyukám rátalált apukámra, aki cigány. De egy végtelen jó ember, csendes, semmi különös.
2023. márc. 2. 23:44
16/23 anonim válasza:
Ez tipikus Michael Jackson komplexus amúgy.
2023. márc. 3. 11:48
17/23 anonim válasza:
Nem sok jóra. Bár a mai liberális hányadék kultúrában nevelkedett erkölcsi nulla csajoknál lehet esélyed.
2023. márc. 11. 23:30
18/23 anonim válasza:
#17 Neked most mi a franc bajod van? A kérdező teljesen normálisan, kulturáltan tette fel a kérdését (jobb helyesírással, mint a gyakoris átlag), miért kell belekötnöd?
2023. márc. 12. 11:08
19/23 anonim válasza:
#18 nyugi, csak egy megkeseredett incel aki nem kell a kutyának se
2023. márc. 12. 11:12
20/23 anonim válasza:
Az a baj, hogy cigány !
És itt foglalják az életteret és nem a többi India cigánynál.
2023. márc. 12. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!