Létezik olyan, hogy valakinek tetszik valaki, viszont össze nem akar jönni vele, és ezért le is tagadja az érzéseit az illető előtt?
Létezhet... :,D
Például abban az esetben, ha tudja magáról az adott illető, hogy nem lenne képes a másik minden igényének megfelelni. Ezért inkább lemond róla, hogy később ne okozzon csalódást, vagy őt ne érje csalódás.
Vagy például, hogy az illető fél a másiktól. Azt hiszi, hogy kinevetné, ha azt mondaná neki, hogy vonzódik hozzá. És ezért tagad.
Szia! Sajnos én most pontosan ezt csinálom, inkább megpróbálom észre se venni és elfelejteni, mert tudom, hogy nagyon sok akadálya lenne annak a kapcsolatnak...
17/l
❤️❤️❤️ IGEN, Én-Petike és Julcsika,nagyon jóban voltunk,együtt voltunk/ együtt játszottunk.
🌳🌳🌳 És együtt ültünk a fán ! Pont mint a filmekben
💌💌💌 ( [link] )
Egy titkos hely a fakorona belsejében(vagyis a fakoronájában volt egy nagy belső szabadtér)
👩🏼❤️👨🏻👩🏼❤️👨🏻👩🏼❤️👨🏻 És ott együtt voltunk ketten, és hát .. feltette A NAGY kérdést !
💕💕💕 SZERELMET VALLOTT JULCSIKA NEKEM :/ 💕💕💕
🖤🖤🖤 És ÉN hazudtam neki ! 🖤🖤🖤
😭😭😭 Azt mondtam/HAZUDTAM ,hogy van barátnőm :/
😭😭😭 Immár 20 éve történt ez meg. DE A mai napig sajnálom/gyötrődöm !!!!
😥😥😥 Én utána EGY ÉLETRE megfogadtam, hogy SOHA TÖBBÉ NEM HAZUDOK !
__😭 Múlt héten vagy 2...2,5 órát sírtam amiért "JULCSIKÁNAK" hazudtam.
__🔞 Igaz csak azért mert valakinek leírtam a teljes történetet.
__💔 És ez egy kicsit felszakította a sebeket :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!