Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Létezik olyan, hogy valakinek...

Létezik olyan, hogy valakinek tetszik valaki, viszont össze nem akar jönni vele, és ezért le is tagadja az érzéseit az illető előtt?

Figyelt kérdés
Remélem sikerült érthetően fogalmaznom. Tehát Petinek tetszik Julcsi, de nem akar tőle komolyat több okból, ezért amikor Julcsi rákérdez, akkor Peti tagad mindent. Azt állítja, hogy közömbös, pedig a korábbi viselkedése nem azt mutatta. Ilyen előfordulhat? Veletek volt már ilyen, vagy ti magatok vielkedtetek már így?

2022. febr. 11. 18:32
 1/8 anonim válasza:
Nem, nem volt. Ha egyszer tetszik valaki akkor össze akarok vele jönni. Feltéve persze, ha nincs valami korlátozó tényező (van párom, korkülönbség, akármi).
2022. febr. 11. 19:01
 2/8 anonim válasza:

Létezhet... :,D

Például abban az esetben, ha tudja magáról az adott illető, hogy nem lenne képes a másik minden igényének megfelelni. Ezért inkább lemond róla, hogy később ne okozzon csalódást, vagy őt ne érje csalódás.

Vagy például, hogy az illető fél a másiktól. Azt hiszi, hogy kinevetné, ha azt mondaná neki, hogy vonzódik hozzá. És ezért tagad.

2022. febr. 11. 19:34
 3/8 anonim válasza:
Hiába reménykedsz, "Peti" leszar téged
2022. febr. 11. 22:08
 4/8 anonim válasza:

Szia! Sajnos én most pontosan ezt csinálom, inkább megpróbálom észre se venni és elfelejteni, mert tudom, hogy nagyon sok akadálya lenne annak a kapcsolatnak...

17/l

2022. febr. 12. 00:16
 5/8 anonim válasza:
#4. - lefogadom, hogy egy idősebb srácról van szó...
2022. febr. 12. 00:39
 6/8 anonim válasza:

❤️❤️❤️ IGEN, Én-Petike és Julcsika,nagyon jóban voltunk,együtt voltunk/ együtt játszottunk.

🌳🌳🌳 És együtt ültünk a fán ! Pont mint a filmekben

💌💌💌 ( [link] )

Egy titkos hely a fakorona belsejében(vagyis a fakoronájában volt egy nagy belső szabadtér)

👩🏼‍❤️‍👨🏻👩🏼‍❤️‍👨🏻👩🏼‍❤️‍👨🏻 És ott együtt voltunk ketten, és hát .. feltette A NAGY kérdést !

💕💕💕 SZERELMET VALLOTT JULCSIKA NEKEM :/ 💕💕💕

🖤🖤🖤 És ÉN hazudtam neki ! 🖤🖤🖤

😭😭😭 Azt mondtam/HAZUDTAM ,hogy van barátnőm :/

😭😭😭 Immár 20 éve történt ez meg. DE A mai napig sajnálom/gyötrődöm !!!!

😥😥😥 Én utána EGY ÉLETRE megfogadtam, hogy SOHA TÖBBÉ NEM HAZUDOK !

2022. febr. 12. 00:52
 7/8 anonim válasza:

__😭 Múlt héten vagy 2...2,5 órát sírtam amiért "JULCSIKÁNAK" hazudtam.

__🔞 Igaz csak azért mert valakinek leírtam a teljes történetet.

__💔 És ez egy kicsit felszakította a sebeket :|

2022. febr. 12. 00:56
 8/8 anonim válasza:
Én ilyen vagyok, így viselkedek. Nem mondom ki, hogy tetszik az illető, így nincs tagadás, csak egyszerűen felkeltem az érdeklődését felém, esetleg kimondom, hogy "Jó fej", aztán hagyom az egészet a francba.
2022. febr. 12. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!