Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet rájönni, ha egy srácnak érzései vannak felém?
Szóval tetszik egy srác. Nagyon. Engem pedig mindenki egy szókimondó, megmondom a magamét típusú lánynak ismer, ami igaz is, kivéve szerelem terén.
Próbálok kezdeményezni valamennyire, de nagyon bénának és esetlennek érzem magam, és nem akarok nagyon nyomulni, hátha kellemetlenül érintené.
Nagyon kedves, és érzem, hogy jók lennénk együtt, vannak közös témáink, hasonló a humorunk, én szeretek főzni, ő meg imád enni, azt hiszem, kedvel engem(szokott integetni, mosolyog, néha megkínál ezzel-azzal, nem zavarja, ha néha kicsúszik egy b+ a számon(vagy csak nem mondja:D) és akármilyen marhaságot követek el nem haragszik rám) . Tökéletes pár lehetnénk.
Viszont van egy kis bibi a sztoriban, mégpedig, hogy osztálytársak vagyunk, és elsős gimisek.
Nekem még sose volt komolyabb pasim(akivel csókig jutottunk volna), és szerintem(nem biztos)neki se barátnője.
A helyemben ti próbálkoznátok ezzel vagy hagynátok a fenébe?
#5, ja kicsit tényleg túlzás volt ez a kijelentésem, de a kérdésírás hevében sikerült idefirkálnom, és úgy voltam vele, maradhat.
Egyébként van bennünk más közös is, de inkább ilyen apróságok, pl hogy ugyanaz a 2. nyelvünk(angolon kívül), hasonló hobbijaink vannak, mindkettőnk szemüveges...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!