Az igaz ha egy srácnak tetszik egy lány ki van tágulva a pupillája? Milyen apró jelekből lehet rájönni, hogy bejössz e a srácnak?
Figyelt kérdés
2014. dec. 21. 23:26
1/8 anonim válasza:
Akkor tetszik neki,ha BÓKOL,ELHÍV RANDIZNI
2/8 anonim válasza:
Baromság...fényviszony kérdése a pupilla tágulása.
3/8 RRR válasza:
aha
és folyik a nyála,dülled a szeme:DDDD
ahogy az 1-es írja
4/8 anonim válasza:
Hát, nem tudom... Van csaj aki ha találkozunk(elvileg haverok vagyunk) azt mondja folyton, hogy ne nézzek úgy rá, mert elpirul.
De én mindenkire ugyanúgy nézek...
És mi van, ha nekem alapból tágabb a pupillám a szemeim méretéhez képest? Vagy rosszak és azért nézek bámulva, hogy felismerjem az embereket? Szóval nem, nem hinném hogy ez így egy az egyben igaz.
6/8 anonim válasza:
úgy szokták jelezni a fiúk, h elmennek matyizni a sarokba. :)
7/8 anonim válasza:
Én is figyeltem ezt egy darabig. NE HIDD EL!!!
8/8 anonim válasza:
Hát igen, ez valószínűleg hülyeség, de én többször megfigyeltem ezt: ha összenéztek, a srác hirtelen egy kicsit megemeli a szemöldökét. Sokszor nehéz ezt észrevenni, de azért látszik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!