Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy lány aki nekem tetszik,...

Ha egy lány aki nekem tetszik, megnézte, de nem ír vissza a facebook üzetemre, közben látom hogy lájkol meg kommentál dolgokat, az mitől van?

Figyelt kérdés

Tegnap is írtam neki, hogy ismerkedni szeretnék, és hat órán át vártam, hogy válaszoljon. Semmi, és ma reggel sem válaszolt, de láttam, hogy kilinkelt egy számot.

Ez mi miatt lehet?

25/F

2014. dec. 21. 10:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem érdekled ... :/
2014. dec. 21. 10:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Az első megválaszolta. Nem érdekled, ennyi.
2014. dec. 21. 10:27
 3/5 A kérdező kommentje:
Biztos azért mert túl puha vagyok, és mellé még egérfejű is. Egy csomóan mondják, hogy ronda vagyok. Hát jó, lemondhatok a családról, a feleségről, a gyerekekről.
2014. dec. 21. 11:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Hogy beparáztál:D

Nem kell lemondani mindenről,nyitott szemmel kell járni és egyszer megtalál a kis pelenkás pasi :))

2014. dec. 21. 12:03
 5/5 anonim válasza:
Ennyire ne keseredj el. Mindenkinek van valahol egy parja, csak lehet , hogy pont nem o az igazi, akivel ismerkedni szeretnel. Ne add fel. En is volt ugy , hogy nem irtam vissza egy fiunak, de nem az volt az oka, hogy nem tetszett csak nm tudtam , hogy mit irjak... 20/L
2014. dec. 21. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!