Zavarhatom munka közben?
A bevásárlóközpontban ahol szoktam vásárolni, ott dolgozik egy csaj és szimpatikus nekem.
Nem tudom hogy mennyire illendő odamenni és leszólítani
Nem egy jó ötlet mert egyrészt neki bent munkaidő van és dolgozni jár be. Legtöbb ilyen helyen azt sem nézik jó szemmel a munkáltatók ha családdal, barátokkal áll le cseverészni akár csak 1-2 mondat erejéig, ha meg idegenekkel azt főleg nem. Ha segítséget kérnél tőle hogy x terméket merre keresd az nyilván más, de ha meg is mutatja ne teeld másra a témát mert akkor ott fog hagyni legjobb esetben mert nem ismerkedni jár be oda hanem dolgozni.
Munka idő után amikor kilép az üzletből akkor odamehetsz hozzá de ne úgy hogy rögtön a bejáratnál mert azt veheti zaklatásnak meg túlzottan se kövesd mert annak sem lehet jó vége.
Ha kitudod deríteni hogy hova szokott járni munkaidőn kívül esetleg beül valahova, vagy buszmegállóba szokott várni buszra akkor óvatosan meglehet próbálni közeledni felé.
Szerintem fizetéskor nyújts át Neki egy cetlit a pénzzel együtt. Írj rá vmi ilyesmit: „Elhívhatlak egy kávéra? :) Az igent erre a számra várom: 0670..”
Vaagy: „Megismernélek :) itt/ezen a néven megtalálsz.”
Köszönöm A válaszokat!
megpróbálom azt amit a 3# válaszadó írt
6#
Nem tudom mikor végzik,szóval munka után sem tudnék oda menni hozzá.
Ez a legjobb megoldás,De ha neked van jobb ötleted kérlek oszd meg velem.
Engem is munka közben 'zavart' ...ő is ott dolgozott...10eve együtt, 2 gyermekünk született.
... Bármit is dolgozik, nem gep, a vásárlókkal is beszél pár mondatot. De amit fentebb írtak, az is Tomi, sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!