Debrecen,Szeged vagy Budapest az élhetőbb város?
Ugyan azt tudom mondani, mint a 2-es.
-Budapestben számomra az egyetlen pozitívum, hogy a 3 település közül itt találni leggyorsabban normálisan fizető munkát. Az egy másik dolog, hogy az albérletek pedig olyan drágák, hogy nekem nem éri meg emiatt itt dolgozni.
-Debrecenben a 3 település közül a legmegfizethetőbbek az albérletek, de a munkalehetőség kevés.
-Szeged nagyon fellendült mostanában. Ott nincsenek olyan fizetések, mint Budapesten, de valamivel jobbak a lehetőségek, mint Debrecenben. Az albérletek olcsóbbak, mint Budapesten, de kissé drágábbak, mint Debrecenben. Szegeden népszerű mostanában a huszonéveseknél, van élet, sok az egyetemista, egyre több környező településbeli fiatal választja Szegedet munka és albérlet céllal. Párkeresés szempontjából Szeged a legjobb szerintem.
Nyilván vannak kivételek minden településen, csak általánosságról beszélek.
Szerintem is Szeged a legjobb. Budapest már élhetetlen, túl nagy túl zsúfolt túl lepukkant, túl koszos és túl drága a lakhatás. Debrecen totál egyhangú és sivár, alacsonyak a fizetések, ahhoz képest viszont drága a lakhatás.
Ez alapján Debrecenben drágább a lakhatás és alacsonyabbak a fizetések mint Szegeden:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!