Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Gondolkodok egy átképzésen,...

Gondolkodok egy átképzésen, nektek melyik lenne szimpatikusabb egy randin, ha elhangzana?

Figyelt kérdés

#nők #munka #Kelletek #Melyik szimpi #Azt hiszem a covid óta megőrültem
2022. dec. 14. 21:29
A kérdező szavazást indított:
Jogász - BSc - 10 félév minimum.
Építész -> Tervezés és kivitelezés is!
Szakács -> Itt max egy tanfolyamban gondolkodok.
Pár két kezi szakma kitanulása akár több egy időben.
Tanuljak nyelveket inkább.
Maradjak a szakmámnál, ami Szoftverfejleszto mernok es keressek sok penzt ugy, hogy nem elvezem mar a munkamat es az azzal jaro feszkot.
Koltozzek kulfoldre es ott gondolkodjak valami átképzésen.
Legyek miniszterelnök és hozzam helyre Magyarországot egy 50 éves tervvel.
Menjek el önkénteskedni, hátha az kizökkent a közönyből.
Halmozzak fel egy óriási tőkét és legyen pénzügyi szabadságom 40 éves koromra.
53 szavazat
1 2
 1/18 anonim válasza:

Veled van a bajt, mindegy mit mondasz a randin :D

Csináld azt amit élvezel, légy boldog és sínen lesz minden :D

2022. dec. 14. 21:46
 2/18 anonim válasza:
Aki incel, az is marad.
2022. dec. 14. 22:19
 3/18 anonim válasza:

Szakács!

Ilyen árak mellett jó lesz majd az, ha a melóhelyéről hordja haza a kaját! :D

2022. dec. 14. 22:41
 4/18 anonim válasza:

Tényleg jó motiválatlan lehetsz, ha neked tökmindegy, hogy szakács vagy mérnök vagy jogász vagy önkéntes:D

Inkább ezen a motiválatlanságon dolgozz, aztán találd ki mit akarsz. Valójában tökmindegy mi hangzik el, a lényeg, hogy ne nyűglődj.

2022. dec. 14. 23:00
 5/18 A kérdező kommentje:

Dolgoztam mar konyhan. Baratnom apja asztalos es tobb unokatesverem valami szakmaban van pl villanyszerelo... Gyerekkent jogasz akartam lenni egy idoben majd epitesz. HA valamit megtanulok es nem abban fogok dolgozni azt ne nevezzuk motivalatlansagnak :) mert nem az.

Rendszeresen latogattam kutyamenhelyeket, innen az onkenteskedes, mert jol ereztem magamat akkor. Pont hogy mindegyikre megvan a motivaciom es barmelyiket szivesen elvegzem :). De okoskodj azert es hordj ossze hulyesegeket a motivaciorol. Elobb tanuld meg a jelenteset es utana okoskodj vele.

2022. dec. 14. 23:05
 6/18 anonim válasza:
Ha van barátnőd, akkor minek akarsz a foglalkozásoddal csajozni? -.-
2022. dec. 14. 23:31
 7/18 A kérdező kommentje:
Azt írtam, hogy csajozni akarok vagy azt, hogy egy randin melyik hangzana szimpatikusnak? Eredetileg a Felnott parkapcsolatok Egyeb-be tettem ki a kerdest csak valahogy atkerult ide.
2022. dec. 14. 23:39
 8/18 anonim válasza:
Egyre megy. Ha van barátnőd, akkor mit izgat, hogy randizáskor melyikkel villantanál nagyobbat? Ez olyan, mintha egy gyerektelen azon kattogna, hogy három kölyök után milyen kedvezményeket kaphat.
2022. dec. 14. 23:50
 9/18 anonim válasza:
először a szakács, aztán a jogász
2022. dec. 15. 00:14
 10/18 anonim válasza:
Pfű, ez a tipikus magyar mentalitás! A kérdező tele van ötletekkel, egy csomó lehetőség közül választhat, erre megkapja, hogy MOTIVÁLATLAN! Komolyan mondom, röhögnöm kell! 😄
2022. dec. 15. 07:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!