Gondolkodok egy átképzésen, nektek melyik lenne szimpatikusabb egy randin, ha elhangzana?
Veled van a bajt, mindegy mit mondasz a randin :D
Csináld azt amit élvezel, légy boldog és sínen lesz minden :D
Szakács!
Ilyen árak mellett jó lesz majd az, ha a melóhelyéről hordja haza a kaját! :D
Tényleg jó motiválatlan lehetsz, ha neked tökmindegy, hogy szakács vagy mérnök vagy jogász vagy önkéntes:D
Inkább ezen a motiválatlanságon dolgozz, aztán találd ki mit akarsz. Valójában tökmindegy mi hangzik el, a lényeg, hogy ne nyűglődj.
Dolgoztam mar konyhan. Baratnom apja asztalos es tobb unokatesverem valami szakmaban van pl villanyszerelo... Gyerekkent jogasz akartam lenni egy idoben majd epitesz. HA valamit megtanulok es nem abban fogok dolgozni azt ne nevezzuk motivalatlansagnak :) mert nem az.
Rendszeresen latogattam kutyamenhelyeket, innen az onkenteskedes, mert jol ereztem magamat akkor. Pont hogy mindegyikre megvan a motivaciom es barmelyiket szivesen elvegzem :). De okoskodj azert es hordj ossze hulyesegeket a motivaciorol. Elobb tanuld meg a jelenteset es utana okoskodj vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!