Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Covid oltott páromat keresem....

Covid oltott páromat keresem. Vannak itt alkalmas nők?

Figyelt kérdés

Nekem fontos, hogy hasonló legyen a gondolkodásmódunk. Ennek egy nagyon könnyen értelmezhető és kiértékelhető ismérve a védőoltásokhoz (így a tudományhoz, tényekhez) való hozzáállás.

36 éves vagyok, és budapesti. Aki háborog a kérdésemen, az ne írjon. A kérdés alá se, mert értelme; semmi. Köszönöm a megértést!

febr. 13. 21:47
1 2
 1/18 anonim válasza:
Gyenge.
febr. 13. 21:55
 2/18 anonim válasza:

😆 Dehogy háborgok, titta bódottá ezt olvasni, more.

Top trolling, "gratula".

Unleash the holtott!

febr. 13. 22:08
 3/18 A kérdező kommentje:

Oké, akkor húzok még kicsit a gyeplőn!

Jehova tanúi és vidámvasárnaposak kizárva. Vörhenyesek is OFF. Munkanélküliek pedig inkább álláskereső oldalakon lógjanak. Ha gyereked van s férjed nincs, akkor balekot keress? ne engem!

febr. 13. 22:21
 4/18 anonim válasza:
Én vagyok a te embered! Nem vagyok oltott, nincs férjem, van gyerekem és nincs munkám 😁Sajnos, se Jehova tanúja, se Vidám vasárnapos nem vagyok, de ismerek egyet. Az ér?😉 Nem tudom, mi az a Vörhenyes, de ha az se vagyok, beszállok!
febr. 13. 23:01
 5/18 A kérdező kommentje:
Köszi 4-es, de szerintem valamit félreértettél
febr. 13. 23:05
 6/18 anonim válasza:

A tudomány meg a tények jók csak már egy ideje (a túlnépesedés gyógyítása érdekében egész véletlen) a gyógyszer és élelmiszer ipar is (a profitért is persze mert két légy egy csapásra) az emberiség ellensége.

Ilyen birka persze sosem jár utána a dolgoknak. Birka keres birkát...

febr. 13. 23:31
 7/18 A kérdező kommentje:
Igen #6, ahogy mondod. Szóval köszi. Na tünés innen!
febr. 13. 23:37
 8/18 anonim válasza:
A legtöbb ember oltott
febr. 14. 02:57
 9/18 Sanyi2025 válasza:
Ezen jót röhögnék, hogy szempont lett, de inkább szomorú. A 6-os féle emberek miatt sajnos van létjogosultsága az ilyen feltételnek.
febr. 14. 06:47
 10/18 anonim válasza:
A ma esti buliba javasolnám felvenni az "Oltott vagyok!" feliratú pólódat, garantált a siker, ragadni fognak a csajok.
febr. 14. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!