Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Tinder mennyire alkalmas...

Tinder mennyire alkalmas komoly kapcsolat keresésére?

Figyelt kérdés

Főként a 18-22 közötti korosztályra gondolok.

Tudom, ebben a korban mindenki a rövid kapcsolatok híve, de én úgy érzem, hogy olyan kapcsolatot szeretnék, ami minél tovább akár életem végéig is kitart.

Illetve Tinderen az előfizetések mire szolgálnak?

aug. 15. 23:29
 1/8 anonim válasza:

Pasiként, vagy csajként?

Pasiként alapból nehezebb ismerkedni, de talán könnyebb komolyat találni, ha valódi a szándék.

Csajok esetében a csillagokat is lehazudják sokan az égről...

aug. 16. 00:07
 2/8 anonim válasza:

Nem épp a legalkalmasabb de már majdnem az összes társkereső app egyszinten van szóval majdnemhogy mindegy melyiket használod.

Próba szerencse, de mindegyik app kiégett, határozatlan vagy játszadozó emberek sokasága. Mázli ha kifogsz egy normálisat.

aug. 16. 00:25
 3/8 anonim válasza:
Ez egy prostikereső alkalmazás. De hát sokak szerint k...ból lesz a legjobb feleség.
aug. 16. 05:02
 4/8 anonim válasza:
Attól függ, miképpen használod. Lehet értelmesen keresve lazát és komolyat is találni. 50%-ban rajtad áll, miféle találatod lesz onnan.
aug. 16. 06:59
 5/8 anonim válasza:

Én már 4 éve fent vagyok rajta, max 2 hónapot nem voltam ez idő alatt, komolyat szeretnék találni, és nem sikerül. Egyre inkább kezd letenni róla, hogy ott fogom megtalálni akit keresek, csak futó kalandot keres szinte ott már az emberek nagy része.

24 F

aug. 16. 07:42
 6/8 anonim válasza:
Azért ha 4 év alatt nem sikerült onnan (majdnem) semmi, akkor lehet a te oldaladon van defekt, csak neked nem tűnik fel.
aug. 16. 10:07
 7/8 anonim válasza:
Ahogy mások is mondják itt, ez csak egy szexpartner kereső, nem is értem, akik ott keresnek komoly kapcsolatot, miben reménykednek.
aug. 16. 10:31
 8/8 anonim válasza:
Csak szexre jó.
aug. 16. 14:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!