Lányként biszex fiúkkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
Mindig is vonzott a kisebb mértékű feminizmus a férfiakban. Ez általában a heteró fiúkban nem található meg.
Ami viszont taszít, az a homofóbia, mindig is fontosnak tartottam, hogy kiálljak a ,,másság” mellett.
Lányok, van valakinek tapasztalata biszexuális fiúkkal?
Biszexuális fiúk, mit gondoltok az ilyen gondolkodású lányokról, mint én?
17/L
2023. jan. 23. 21:07
21/22 A kérdező kommentje:
#19-es
Szerintem az alig 17 évemmel igenis gyerek vagyok, a 22 éves pedig felnőtt. Sokat számít az a pár hónap.
Távkapcsolat pedig nekem nem is férne bele az időmbe, rengeteg edzésem, fellépésem van és azt az egy szabad vasárnapom nem arra tölteném, hogy átutazzam az országot a páromért, hanem hogy végre pihenjek és a családdal legyek
2023. jan. 26. 14:54
22/22 anonim válasza:
#21-es, tudom, hogy nem számít, de én vagyok a 22 éves és nem én vagyok a 19-es, az troll. Én válaszoltam, hogy köszönöm a korrektségedet és sok sikert.
2023. jan. 26. 15:01
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!