Lányként biszex fiúkkal ismerkedni?
Mindig is vonzott a kisebb mértékű feminizmus a férfiakban. Ez általában a heteró fiúkban nem található meg.
Ami viszont taszít, az a homofóbia, mindig is fontosnak tartottam, hogy kiálljak a ,,másság” mellett.
Lányok, van valakinek tapasztalata biszexuális fiúkkal?
Biszexuális fiúk, mit gondoltok az ilyen gondolkodású lányokról, mint én?
17/L
Ócska, buta lózungok. Rossz propaganda.
(Ásít. Lapoz.)
Én biszex férfiként azt gondolom, hogy ha már annyira fényezni akarod magad, hogy kiállsz mellettünk, legalább attól a sztereotípiától tekints el, hogy aki másik férfival szexel, azonnal feminin.
A kérdést sem nagyon értem, mi gondoljak rólad? Ennek kéne az alapnak lenni, nem jár érte kitüntetés. Köszönjem meg, hogy te nem gyűlölsz azért, amilyennek születtem?
Jó ilyet is olvasni néha. Engem sokat basztattak gimiben, mert szerintünk túl nőies voltam, és kb senki nem állt ki mellettem. Azóta is kaptam érte sok beszólást.
Nekem szimpatikus vagy :)
Biszexuális 20/F
2
Amilyennek születtem, mi? Hát hogyne. Én alapvetően elfogadom ha valaki biszex, de ezt a születtem dumát hagyjuk már. Azzá vált tini korában, vagy csalódott a lányokban és nem vonzódik hozzájuk, de ezt a születés-dolgot hagyjuk már. Ennél már csak az az undorítóbb, mikor egy férfi vagy egy nő arról beszél, hogy ő világ életében a másik nemhez tartozónak érezte magát.
Egyrészt egy biszex is lehet macsó típusú pasi, másrészt fura, hogy úgy tartod magadat elfogadónak, hogy számít a másik nemi identitása. Ha elfogadó vagy pont lesz@rod, hogy ki kivel szereti csinálni (kivéve ha pedofil az illető)
Amúgy sok hetero pasinak is van "csajosabb" oldala
És ha egy srác heteróként egyetért a feminizmussal? Sosem értettem mit kell felsőbbrendűsködnünk srácokként. Mindenki legyen egyenlő és kész. Persze megvannak a különbségeink, de ezt nem diszkriminációval kéne jelezni.
Most egy kérdés, hogy hogy állnál ki a jogokért. Mert ha a tényleges feminizmust követnéd, hogy a nők legyenek teljesen egyenlők a férfiakkal, akkor maximálisan támogatnálak, de ha szélsőséges lennél és azt mondanád, hogy eddig férfi elnyomás volt, most legyenek a férfiak elnyomás alatt, akkor azt már nem támogatnám, mert az nem feminizmus.
22/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!