Szerintetek ő szeretné folytatni?
2 hete összeismerkedtem interneten egy ugyanannyi idős lánnyal, és azóta folyamatosan beszélgetünk. Megadtam a telefonszámom, 2 napra rá ő is. Párszor felhívtam, akkor rengeteget beszélgettünk gond nélkül, vidáman.
Viszont messengeren ha írok neki, akkor tőmondatokban válaszol, 3 órára rá, hogy üzenetem, közben fel-le lépked. Ha válaszol, akkor rögtön írok neki. Munkában, félreállok az autóval, lesem otthon a laptopot. Ő alig válaszol.
Nagyrészt én indítom a beszélgetést reggel. Ő egyébként szépeket ír, hogy vár, jó lesz találkozni. Komoly nő, egyedül él, komoly munkával, már 5 éve. 30/F
Nem akarok túlságosan rámászni. Hagyjam az egészet?
Azt hittem 20 éves írta ki a kérdést.
Ne nyomulj ennyit! Nyilvánvaló, hogy nem szeret v. nincs ennyi ideje írni.
Már miért kéne hagyni az egészet, ha jól alakul?!
Találkozzatok inkább!
Nem mindenkinek te leszel az első attól, mert te azonnal ugrasz minden füttyszóra. Van élete, van munkája, nem te vagy a toppon...
2 hete ismerkedtek és neked máris ez a legnagyobb problémád, jobb ha hagyod, nagyon nem vagytok egy szinten. Te teljesen mást keresel, mint a példa is mutatja.
Ha egy pasi mindig azonnal ír, azt gondolom, hogy túlságosan ráér. Nem dolgozik, nincs élete.
Az meg nem túl pozitív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!