Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szerintetek ő szeretné folytatni?

Szerintetek ő szeretné folytatni?

Figyelt kérdés

2 hete összeismerkedtem interneten egy ugyanannyi idős lánnyal, és azóta folyamatosan beszélgetünk. Megadtam a telefonszámom, 2 napra rá ő is. Párszor felhívtam, akkor rengeteget beszélgettünk gond nélkül, vidáman.

Viszont messengeren ha írok neki, akkor tőmondatokban válaszol, 3 órára rá, hogy üzenetem, közben fel-le lépked. Ha válaszol, akkor rögtön írok neki. Munkában, félreállok az autóval, lesem otthon a laptopot. Ő alig válaszol.

Nagyrészt én indítom a beszélgetést reggel. Ő egyébként szépeket ír, hogy vár, jó lesz találkozni. Komoly nő, egyedül él, komoly munkával, már 5 éve. 30/F

Nem akarok túlságosan rámászni. Hagyjam az egészet?

jan. 11. 13:11
 1/7 anonim válasza:

Azt hittem 20 éves írta ki a kérdést.

Ne nyomulj ennyit! Nyilvánvaló, hogy nem szeret v. nincs ennyi ideje írni.

Már miért kéne hagyni az egészet, ha jól alakul?!

Találkozzatok inkább!

jan. 11. 13:22
 2/7 anonim válasza:
A túl gyors reakció részedről az üzeneteire,lehet picit ijesztő! Lehet ő lasabban haladna. Nagyobb szünetekkel válaszolj szerintem..
jan. 11. 13:33
 3/7 anonim válasza:

Nem mindenkinek te leszel az első attól, mert te azonnal ugrasz minden füttyszóra. Van élete, van munkája, nem te vagy a toppon...

2 hete ismerkedtek és neked máris ez a legnagyobb problémád, jobb ha hagyod, nagyon nem vagytok egy szinten. Te teljesen mást keresel, mint a példa is mutatja.

jan. 11. 13:38
 4/7 anonim válasza:
Szerintem se jó ötlet mindjárt válaszolni mindenre, idővel ez egyre furább és furább lehet neki. A kevesebb néha több. :)
jan. 11. 14:46
 5/7 anonim válasza:
Hát ő nem áll félre az autóval és nem lesi a laptopot,mert nem buggyant.
jan. 11. 15:00
 6/7 anonim válasza:
Azt hittem 20vagy én is. Nagyon nyomulsz. Beszélgessetek telefonon, azok jól telnek, írkálhattok is de ne legyél ennyire nyomulós h azonnal ott a percen válaszolsz még ha vezetsz is félreállsz. Tervezzétek a találkát. De ne nyomulj minden reggel, am én ha nekem valaki bejön én írok neki, fura h ő nem.
jan. 11. 15:13
 7/7 anonim válasza:

Ha egy pasi mindig azonnal ír, azt gondolom, hogy túlságosan ráér. Nem dolgozik, nincs élete.

Az meg nem túl pozitív.

jan. 11. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!