Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányként biszex fiúkkal...

Lányként biszex fiúkkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Mindig is vonzott a kisebb mértékű feminizmus a férfiakban. Ez általában a heteró fiúkban nem található meg.

Ami viszont taszít, az a homofóbia, mindig is fontosnak tartottam, hogy kiálljak a ,,másság” mellett.

Lányok, van valakinek tapasztalata biszexuális fiúkkal?

Biszexuális fiúk, mit gondoltok az ilyen gondolkodású lányokról, mint én?

17/L

2023. jan. 23. 21:07
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

#10-es, félreértetted a kérdésem. Nem a feminizmusról volt szó, azt egy más témának tartom, amibe nem mennék most bele, mert így is rengetegen szétszedtek :D

És mindenkinek: igen, elfogadónak tartom magam. Nem érdekel a másik ember szexualitása, amíg képes elfogadni mindenkit szexualitás és bőrszín elítélése nélkül. Kevés olyan heteró sráccal találkoztam a koromban, akinek a reakciója nem a ,,mocskos b…” lettek volna, ami szerintem elmondhatatlanul undorító. A szexualitásod egy dolog, az hogy mellé milyen ember vagy, az a másik. És a második a fontos.

A feminim stílust még mindig csak egy plusznak tartom…

2023. jan. 24. 07:24
 12/22 anonim válasza:

10-es vagyok, bocsánat, a feminizmus szót kissé máshova tereltem, de értelek hogy gondolod mostmár :)

Itt akkor a kérdésem, hogy hogy érted a feminin viselkedést? Mert én például a legtöbb sráccal ellentétben nem vagyok aggresszív, sem homofób, sem rasszista, ellenben érzékeny srác vagyok, együttérző, romantikus alkat. Ha ilyen típusú ember érdekelne téged, pláne mert mondtad is hogy a személyiség az első, akkor megtisztelnél, ha beszélhetünk priviben is :)

2023. jan. 24. 07:39
 13/22 A kérdező kommentje:
Srácok aranyosak vagytok, de nem kérek privátokat olyan fiúktól, akik 5 évvel idősebbek tőlem. Számomra ez túl nagy korkülönbség
2023. jan. 24. 08:17
 14/22 anonim válasza:
Persze, elfogadom az érvedet. Sok sikert az életben ez esetben és köszönöm, hogy te korrekten válaszolsz másokkal ellentétben.
2023. jan. 24. 08:55
 15/22 anonim válasza:
Nőlj fel.
2023. jan. 24. 09:13
 16/22 anonim válasza:
És ha valaki triszexuális?
2023. jan. 24. 11:12
 17/22 anonim válasza:

Feminin alatt mit értesz?

Külsőre vagy belsőre? Vagy mindkettő?

17F

Belsőre szerintem vannak ilyen vonásaim, de külsőleg már nem igazán

Meg én inkább a lányokat preferálom, fiúknál válogatós vagyok

2023. jan. 24. 17:33
 18/22 anonim válasza:

Én 24 éves biszex fiu vagyok. De a biszexualitás nem mondtam el senkinek még.

De én szeretek nőkkel hülyéskedni,lenni stb.

De ami a legfontosabb az hogy én sokkal jobban tisztelem,megbecsulom,stb a nőket mint a férfiakat.

2023. jan. 25. 15:03
 19/22 anonim válasza:
Nem kerek privátot attól aki másfél hónappal idősebb tőlem!!! jaaa és ha 3 kilométere van tőlem,...mert az nagyon messze van.
2023. jan. 25. 21:47
 20/22 anonim válasza:

Tetszik ez a gondolkodás, ilyen csajt keresnék. Csak picit idősebbet.

Nem vagyok túl feminin egyébként, és a biszex érdeklődésem sem túl intenzív, de érzékenyebb vagyok az átlagnál, és volt, aki azt mondta, hogy néha vannak fura (nem heteros) mozdulataim.. Bár mások szerint ez nem így van 🤷🏻‍♂️😀

2023. jan. 25. 22:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!