Lányként biszex fiúkkal ismerkedni?
Mindig is vonzott a kisebb mértékű feminizmus a férfiakban. Ez általában a heteró fiúkban nem található meg.
Ami viszont taszít, az a homofóbia, mindig is fontosnak tartottam, hogy kiálljak a ,,másság” mellett.
Lányok, van valakinek tapasztalata biszexuális fiúkkal?
Biszexuális fiúk, mit gondoltok az ilyen gondolkodású lányokról, mint én?
17/L
#10-es, félreértetted a kérdésem. Nem a feminizmusról volt szó, azt egy más témának tartom, amibe nem mennék most bele, mert így is rengetegen szétszedtek :D
És mindenkinek: igen, elfogadónak tartom magam. Nem érdekel a másik ember szexualitása, amíg képes elfogadni mindenkit szexualitás és bőrszín elítélése nélkül. Kevés olyan heteró sráccal találkoztam a koromban, akinek a reakciója nem a ,,mocskos b…” lettek volna, ami szerintem elmondhatatlanul undorító. A szexualitásod egy dolog, az hogy mellé milyen ember vagy, az a másik. És a második a fontos.
A feminim stílust még mindig csak egy plusznak tartom…
10-es vagyok, bocsánat, a feminizmus szót kissé máshova tereltem, de értelek hogy gondolod mostmár :)
Itt akkor a kérdésem, hogy hogy érted a feminin viselkedést? Mert én például a legtöbb sráccal ellentétben nem vagyok aggresszív, sem homofób, sem rasszista, ellenben érzékeny srác vagyok, együttérző, romantikus alkat. Ha ilyen típusú ember érdekelne téged, pláne mert mondtad is hogy a személyiség az első, akkor megtisztelnél, ha beszélhetünk priviben is :)
Feminin alatt mit értesz?
Külsőre vagy belsőre? Vagy mindkettő?
17F
Belsőre szerintem vannak ilyen vonásaim, de külsőleg már nem igazán
Meg én inkább a lányokat preferálom, fiúknál válogatós vagyok
Én 24 éves biszex fiu vagyok. De a biszexualitás nem mondtam el senkinek még.
De én szeretek nőkkel hülyéskedni,lenni stb.
De ami a legfontosabb az hogy én sokkal jobban tisztelem,megbecsulom,stb a nőket mint a férfiakat.
Tetszik ez a gondolkodás, ilyen csajt keresnék. Csak picit idősebbet.
Nem vagyok túl feminin egyébként, és a biszex érdeklődésem sem túl intenzív, de érzékenyebb vagyok az átlagnál, és volt, aki azt mondta, hogy néha vannak fura (nem heteros) mozdulataim.. Bár mások szerint ez nem így van 🤷🏻♂️😀
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!