Érett nő - fiatalabb férfi működik?
30-as éveiben járó férfiként kifejezettem tőlem idősebb nőkkel szeretnék ismerkedni tartós kapcsolatra, ami lehet lazább vagy komolyabb is.
Eddig sokkal jobb tapasztalataim voltak velük, mint a tőlem fiatalabbakkal.
Továbbá olyat keresek, akit a távolság nem zavarna. A Délnyugati országrészben élek. Nem akarok itt nagy regényt írni. Privátban keressen, aki szeretne.
Rövid távon miért ne, hosszú távon nem jellemző.
3 párt is ismertem, ahol kb. 20 évvel volt idősebb a nő. Két esetben közös gyerek is lett, a nő saját gyerekei mellé. De teltek-múltaz az évek, egy idő után mindhárom férfi rájött, hogy ő még aránylag fiatal, mellette meg a nő vénasszony lett, aztán tipli.
2-es,ha nő vagy...!
Én szingli pasi,s én is szívesen ismerkednék ilyen,vagy hasonló kapcsolatra,ha rám írsz privátban!
Fél évig volt kapcsolatom egy nálam több mint 10 évvel idősebb újságíró nővel. Amíg szexeltünk, nem volt gond. De családot nem akart (Már kiöregedett belőle). Rájöttem: hosszú távon nem fog működni. Addig voltam vele amíg meg ismertem egy nálam 10 évvel fiatalabb "kislánnyal". Azóta a feleségem. Már gyermekeink is vannak.
Nem mondom, hogy nem működhet, egy ilyen kapcsolat, bár kicsi rá az esély. Hiánypótlásnak jó.....Kevés érzelemmel.....
Oh ne aggódj kérdező, működhet egyértelműen, nagyon sok ilyen van manapság hogy valakinek még 20 évvel is idősebb a nője
Szóval ne izgulj ez már a XXI.század itt már majdnem minden elfogadott
Ideig-óráig működhet, hosszútávon nem hiszek benne,de szerintem nem is gondolkodik senki azon,hogy meddig...
Viszont ami fontos,hogy előre meg kell beszélni ki mit vár ettől a kapcsolatból,ne gondoljon egyik fél se többet bele.
Nő vagyok,volt ilyen kapcsolatom,"lecsengett" mindkettőnk részéről.
5-6 év belefér a kapcsolatba.
15-20 évnél már jelentkezni fognaka problémák. Baráti vagy szexkapcsolatnál 15-0 év is belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!