Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Érett nő - fiatalabb férfi...

Érett nő - fiatalabb férfi működik?

Figyelt kérdés

30-as éveiben járó férfiként kifejezettem tőlem idősebb nőkkel szeretnék ismerkedni tartós kapcsolatra, ami lehet lazább vagy komolyabb is.

Eddig sokkal jobb tapasztalataim voltak velük, mint a tőlem fiatalabbakkal.

Továbbá olyat keresek, akit a távolság nem zavarna. A Délnyugati országrészben élek. Nem akarok itt nagy regényt írni. Privátban keressen, aki szeretne.

jan. 11. 13:27
1 2
 11/14 anonim válasza:

Szia

Ha van kedved nekem írhatsz.

48 vagyok. Nyugat Dunántúl.

jan. 16. 22:04
 12/14 anonim válasza:
Nem 62F
jan. 17. 00:41
 13/14 A kérdező kommentje:
11-es hozzászóló írtam neked tegnap.
jan. 17. 16:28
 14/14 anonim válasza:
Nekem az utolso kapcsolatom pont ilyen volt en 91-es szuletesu ő pedig 80-as szuletesű nő volt 1 evet voltunk egyutt, jol megvoltunk nagyon amíg joval messzebb koltozott tolem, holott ugy volt hogy osszekoltozunk, aztan egyszercsak kijelentette hogy vett egy lakast jo messze tolem, eshat en nem tudtam odamenni mert ennel jobb allasom ott nem lehetett volna, igy egy darabig ment az ingazas, altalaban en mentem hozza, aztan mondta hogy o nem szeretne tovabb ezt a tavkapcsolatot es ennyi volt :D de egyebkent rohadt jo volt a kapcsolat elvoltunk nagyon, nem bantam meg. Szoval siman mukodhet a dolog nem csak sex, en sem azert voltam vele, ha csak azert kellett volna par alkalom utan mentem volna.
jan. 17. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!