Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Aszexuális férfiakkal hol...

Aszexuális férfiakkal hol tudnék ismerkedni?

Figyelt kérdés

Nagyon hiányzik a bújás, ölelkezés, viszont "sajnos" a szexualitás terén semmi más nem vonz. A férfiak túlnyomó többségének ez kizáró ok ismerkedéskor, viszont én már rettenetesen magányosnak érzem magam

24L

2023. jan. 21. 22:46
1 2 3 4 5
 31/44 anonim válasza:

Ha már témánál vagyunk, szerintem nem mentális betegség a homoszexualitás. Az viszont elég beteg, ha egy nő férfi lesz (hormonkezelés, papíron is nemet váltott), férfinek néz ki de terhes lesz. Férfi, de mégis olyan férfi aki vaginával rendelkezik és élvezi a vaginális szexet. Nekem ez azért fura. Egy férfi nem lesz terhes, nem tud szülni, nem termelnek tejet a mellei.

Meg se kéne engedni hogy "férfivá váljon" papíron, hivatalosan, amíg puncija van.

2023. jan. 22. 11:37
 32/44 anonim válasza:

#20 "természetellenes ha jobban belegondolsz"

Ha jobban belegondolunk, akkor pedig rengeteg "természetellenes" dolog van, ami mindannyiunkra jellemző.

Nem tudom, neked, vagy szüleidnek hány gyereke van? Mert ha nincs úgy alsó hangon is legalább 5, de inkább 10, akkor természetellenesen viselkedtek. Ugyanis a természet egyik alapvető szabálya, hogy minél több utódot kell létrehozni. Láttál te már olyan nyulat, amelyik azt mondta, hogy most pedig nem fog többet kölykezni, mert megvan már a három? Vagy kutyát? Vagy tyúkot?

Aztán az sem igazán természetes, hogy vasból, és betonból felállított, természetellenes objektumokban - amit mi házaknak nevezünk - tengetjük mindennapjainkat. Hol látsz te ilyet a természetben? Na, és ittál már tejet, vagy ettél valamilyen tejterméket valaha? Ugyanis tök természetellenes, hogy egy élőlény egy másik faj tejét igya.

Szóval azért ne olyan hevesen ezzel a "természetellenes" dologgal! A mindennapi életünk elég nagy hányada "természetellenes" dolgokból áll.

Egyébként meg: miért is baj ez? Miért is okoz ekkora szívfájdalmat, ha valaki mondjuk netán "megsérti a természet törvényét"? Tudom, persze, ez neked csak egy jó alkalom, hogy belerúgj a másikba (legalábbis hogy megpróbáld, elég kevés sikerrel), mert azt gondolod, hogy a befásult és sikertelen életed ettől majd jobb lesz.

2023. jan. 22. 11:39
 33/44 anonim válasza:

Igen jól látod náluk sem kerek a dolog.

Gondolom eszedbe nem jutott még felkeresni egy szakembert aki esetleg fel tudná oldani a benned rejlő gátakat. Helyette a könnyebb utat választva keresel egy olyan szűk réteget aki maximum fizikai alkalmatlansága miatt választ egy ilyen jelzőt.

2023. jan. 22. 11:39
 34/44 A kérdező kommentje:
#31 Ez már a transzexualitás kérdésköre. Én sem ezt, sem a homoszexualitást nem szererném firtatni. Csak aszexuálisokkal szeretnék ismerkedni, könyörgöm. Az pedig hogy ki szerint mi számít mentális betegségnek, vitassa meg egy másik kérdés alatt, ahol kifejezetten ezt kéri a kérdező.
2023. jan. 22. 11:40
 35/44 A kérdező kommentje:
#33 rosszul gondolod. Ha érdemben nem tudsz hozzászólni a kérdésemhez, akkor a századik alkalommal is megkérlek, hogy máshol vezesd le a témából adódó feszültséged. Köszi!
2023. jan. 22. 11:44
 36/44 anonim válasza:

Tessék a válasz a kérdésedre. Sehol. De itt az oldalon nagyon sok kérdés alatt olvasni, hogy azért aszex mert nem képes fizikailag dugni.

Még normális pasit is nehez találnak nem, hogy ilyen “extrákkal”. Nincs adatbázis ahol bepipálod milyen kell és a végén kiköpi az eredményt.

2023. jan. 22. 11:49
 37/44 anonim válasza:

"Igen jól látod náluk sem kerek a dolog"

Azakva, te sötétebb vagy mint gondoltam:D csak azért, mert valaki saját magára, karrierre, társas kapcsolataira akar fókuszálni, és úgy dönt hogy nem vállal gyereket, már mentálisan beteg? Gazdasági- és energiaválság van, háború, egyik világjárvány jön a másik után, lakhatási és megélhetési nehézségekkel küzdenek rengetegen ezen a világon. Ráadásul 8 milliárdan vagyunk ezen a bolygón, a túlnépesedés is nagy probléma. Ebben az országban különösen szar, mert az oktatás és az egészségügy is megbukott. És te ezek mellett képes vagy ideböfögni, hogy nem normális ha valaki nem vállal gyereket? Hogy vállaljon, ha lassan szülészet sincs, ahova menni tudna:D

2023. jan. 22. 11:53
 38/44 A kérdező kommentje:
#36 Tévedsz. Mint korábbi válaszokból már kiderült, vannak ilyen célból létrehozott csoportok. Bármi más javaslatra is kíváncsi vagyok, de az agymenéseidre már nem. Köszi!
2023. jan. 22. 11:57
 39/44 anonim válasza:

26!

Minden pedofilt ismersz személyesen? Miből gondolod, hogy mindegyik jól érzi így magát?

2023. jan. 22. 13:26
 40/44 anonim válasza:

37!

Teljesen igazad van. Ma inkább az a mentális beteg (de inkább csak önző és felelőtlen), aki mindezek ellenére gyereket vállal. Még inkább, ha ezt van pofája számonkérni másokon is.

2023. jan. 22. 13:33
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!