Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Aszexuális férfiakkal hol...

Aszexuális férfiakkal hol tudnék ismerkedni?

Figyelt kérdés

Nagyon hiányzik a bújás, ölelkezés, viszont "sajnos" a szexualitás terén semmi más nem vonz. A férfiak túlnyomó többségének ez kizáró ok ismerkedéskor, viszont én már rettenetesen magányosnak érzem magam

24L

2023. jan. 21. 22:46
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:
Értem, szóval például a homoszexualitást is mentális betegségnek gondolod? Sőt tovább megyek, a cukorbetegség is egy mentális betegség, csak mert természetellenesnek számít az, hogy valaki inzulint adagol magának? Bocsi, de már nem a középkorban vagyunk
2023. jan. 22. 09:10
 22/44 anonim válasza:
Meg is lepett volna, ha nem bukkan fel a kérdés alatt egy beszűkült homofób:) 2023-ban eléggé kemény kijelenti, hogy a homoszexualitás egy mentális betegség. Fogadjunk ezt csak a gyakorin, név és arc nélkül mered megtenni:)
2023. jan. 22. 09:38
 23/44 anonim válasza:
Bármikor kijelentem nyilvánosan, hogy elfogadom a homoszexualitást. Te meg mernéd ezt tenni a saját nézeteiddel, vagy csak gyakorin ítélkezel? Nyilvánosan elég nagy szart kapnál utána:) még egyszer mondom, hogy ne előttem/a kérdező előtt legyen nagy arcod:)
2023. jan. 22. 10:00
 24/44 anonim válasza:

13

Hogy lehet bénán kielégíteni valakit kézzel/szájjal?

Nem úgy volt a nők nem vizuális típusok?

Az unokatesód pont neked fogja elmondani mit csinált az ágyban.

Mert majd pont benned kéne bíznia a süketelésed után. Te is ugyanúgy verni vagy ujjazni akarod magad, és még te ugatod le a srácokat.

2023. jan. 22. 10:14
 25/44 anonim válasza:

20

Honnan tudod, hogy így nem érzi jól magát?

2023. jan. 22. 10:18
 26/44 anonim válasza:

#25 egy pedofil is jól érzi magát mégse jut eszébe segítséget kérni.

#23 a kérdező a nagy ívben tesz a te sértődöttségedre a saját baja érdekli. Hamar kifaroltál a személyes gondolatcsere elől onlinehero :) töröltetni könnyebb mi?:) aranyos vagy!

2023. jan. 22. 10:59
 27/44 anonim válasza:

Kettőnk közül te vagy az onlinehero, nem én:D vagy ha már ilyen nagy szád van, kérlek linkeld be azon események linkjeit, ahol hangoztattad nagy közönség előtt, hogy a homoszexualitás mentális betegség:) de aranyos vagy, hogy nagynak próbálsz tűnni előttem. Azzal pedig hogy a pedofíliát is idekeverted, minden kriszálytisztává vált:D

Továbbá még mindig nem érdekel a te véleményed senkit ezalatt a kérdés alatt, a kérdező sem erről akart vitatkozni, hanem közösséget/fórumot keres aszexuálisok részére

2023. jan. 22. 11:16
 28/44 A kérdező kommentje:
#26 én jelentettem a provokatív válaszokat. Nem erről szól a kérdés, légyszi ne itt ekézzétek egymást, hanem inkább privátban
2023. jan. 22. 11:23
 29/44 anonim válasza:

Én bárhol bárki előtt vállalom arccal, nem kell hozzá nagy eseményre menni, a többség még mindig a normalitás oldalán áll és a vadhajtások vannak kevesebben. Ezt egy normális embernek nem is kell magyarázni. Te CSAK itt mered hangoztatni, nem vagy hajlandó az arcod hozzádobni a témához és személyesen az arcomba mondani ugyanezeket mert csak egy monitorharcos vagy :D

Majd ha az evolúció ott fog tartani(nem fog), hogy két azonos neműt beteszel egy szobába és 9 hónap múlva 3-an jönnek ki akkor válaszolhatsz.

2023. jan. 22. 11:28
 30/44 A kérdező kommentje:
Na jó. Ennyi erővel az olyan hetero párok is mentálisan betegek, akik tudatosan nem vállalnak gyereket? Légyszi tényleg ne itt akarj erről vitatkozni, NEM ERRŐL SZÓL A KÉRDÉS.
2023. jan. 22. 11:34
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!