Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Aszexuális férfiakkal hol...

Aszexuális férfiakkal hol tudnék ismerkedni?

Figyelt kérdés

Nagyon hiányzik a bújás, ölelkezés, viszont "sajnos" a szexualitás terén semmi más nem vonz. A férfiak túlnyomó többségének ez kizáró ok ismerkedéskor, viszont én már rettenetesen magányosnak érzem magam

24L

2023. jan. 21. 22:46
1 2 3 4 5
 11/44 anonim válasza:
És ennyire rossz volt, hogy megutáltad, avagy jó volt de nem hat meg?
2023. jan. 21. 23:19
 12/44 anonim válasza:
Eddigi ismerkedéseim során mindig az volt a gond, hogy a lány elég hamar le akart volna feküdni velem, és én nem. Szóval én örülnék egy aszex lánynak.
2023. jan. 22. 00:36
 13/44 anonim válasza:

Honnan tudod, hogy valóban aszex vagy? Hány férfivel voltál együtt?

Pl ha csak eggyel, akkor könnyen lehet, hogy csak vele voltak a problémák. De ha többel, akkor is kérdés, hogy mennyivel és az ágyban milyenek voltak, mert aki elmegy egy perc alatt, nem érdekli az előjáték, csak neki kényelmes és izgató pozícióban hajlandó csinálni és ezek után béna módon próbál téged kielégíteni a kezével/nyelvével, azzal tényleg sz*r lesz a szex.

Meg az is fontos, hogy neked ezek a srácok az eseteid voltak-e, vagy csak a személyiségük tetszett/jól elvoltatok. Szóval ha neked az izmosabb srácok jönnek be, de kövérebb/vékonyabb srácokkal voltál, az sem túl szerencsés.

Nekem a harmadik párom volt olyan, aki azt mondta nekem az elején, hogy nem aszex, de lehet hogy az, mert neki két hetente bőven elég a szex, de nélküle is teljesen jól elvan. Aztán velem érdekes módon hetente többször csinálta:D pedig semmi extra nincs bennem, csak az esete voltam és TÖRŐDTEM vele.

Na mindegy, de tényleg azért lenne fontos pontosan tudni, hogy aszex vagy-e, mert ha összejönnél egy tényleg ilyen sráccal és vele kívánnád a szexet, akkor borulni fog a kapcsolatod, mert aki valóban ilyen, az egy picit sem fogja kívánni és ha eleinte le is fekszik veled, később keresi majd a kibúvókat, hogy a lehető legkevesebb alkalommal kelljen. Nekem az uncsim egy aszex srác, a párjával 6 éve vannak együtt és alig több mint 10 alkalommal csináltak csak valami szexuális tevékenységet, de annak többsége nem átlagos szex volt, hanem pl a párja kiverte neki vagy fordítva ő segített a párjának. Ami mondjuk meglepő, mert azt hittem ők sosem csinálják, de azért 6 év alatt ilyen kevés alkalom...

Ha gondolod leírhatod nekem is, hogy mik voltak eddig a tpasztalataid (én is 24 vagyok), de szerintem inkább keress egy csajt itt, vagy olyat aki annak mondja magát, ne bízz meg egy srácban sem (!!), úgy is csak a sztorikra lennének kíváncsiak vagy bepróbálkoznának.

2023. jan. 22. 02:38
 14/44 anonim válasza:

Ez a "dehogy vagy te aszexuális, biztos csak a nem megfelelő férfivel voltál" ez akkora, de akkora baromság... Kb. olyan, mintha egy heterónak akarnánk bemagyarázni, hogy ő igazából meleg, csak meg kell találnia a megfelelő partnert.

És az is rohadtul unalmas már, hogy minden aszex kérdés alatt ez a baromság megy.

Szerintem a kérdező jobban tudja, hogy mi vonzza, vagy mi nem. És egyébként sem ez volt a kérdés.

F 39 biszex

2023. jan. 22. 03:02
 15/44 anonim válasza:
Egy ilyen férfivel,férfiként én is szívesen ismerkednék. Semmi másra,csak ilyen light érzékiségre,barátkozásra.
2023. jan. 22. 05:21
 16/44 anonim válasza:

disclaimer: ***Mielőtt bárki lepontozna vagy beszólna, mindenféle hátsó szándék nélkül teszem fel a következő kérdést puszta kíváncsiságból!***

A smárolás belefér az aszexuális életbe? vagy csak pusztán érintési vágyaid vannak?

2023. jan. 22. 07:56
 17/44 A kérdező kommentje:

#14-nek köszi, légyszi tényleg senki ne akarja nekem megmagyarázni, hogy biztos csak annyi a problémám, hogy nem a megfelelő partnerekkel voltam. Nem erről van szó

#16 nem fér bele

2023. jan. 22. 08:13
 18/44 anonim válasza:
Facebookon vannak astexuális csoportok
2023. jan. 22. 08:59
 19/44 anonim válasza:

*aszexuális

Bocs

2023. jan. 22. 08:59
 20/44 anonim válasza:

Ez egy mentális betegség, természetellenes ha jobban belegondolsz.

Szakember segítségét kellene kérni és akkor jobban éreznéd magad a bőrödben és könnyebben boldogulnál.

2023. jan. 22. 09:04
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!