Előny lehet a jó sakk képesség a társkeresésben?
18 éves sakkozó vagyok. Szeretnék barátnőt. Sakkozó vagyok (2191 ELO)
Az lenne a kérdésem, hogy randin érdemes sakkozni a lánnyal, hogy lássa milyen jó vagyok? Érdekli a lányokat, hogy mennyire sakkozik jól a fiú?
"És akkor megint, az nem baj ha elmondja miben jó. De miért kell elverni benne? Nem elég elmondani? Abból is tudni fogj a lány, hogy jobb nála sakkban."
A kérdező önmagát szeretné megmutatni. Nem csak azt, hogy "jobb", hanem hogy mennyire stratégikus gondolkodású és kidolgozott.
Mintha festő lenne, és le akarná festeni a barátnőjét, nem csak azt mondani neki: festek, aha, és le tudnálak festeni. Bizonyítani akar, hogy tudja a lány kivel van dolga.
"Én nem értem mire alapozzák, hogy semmibe veszem a nőket. "
Ők nem gondolkodnak, mint te. Ezért nem érted, mert nincs logika mögöttük. Ők csak meglátják: el akarja verni a lányt, micsodaaaaA???? Büdös egoista barom, meg akarod alázni a szerencsétlen LÁNYT, csak hogy bizonyítsd te mekkora ász vagy, hihetetlen! Te FASISZTA NŐGYŰLÖLŐ NÁCI! :D
De a 20-as válaszomért bocsánatot kérek kérdező, az valóban nem volt fair (17-et meg ném én írtam és valóban kicsit erősre sikerült)
Ettől függetlenül a véleményem nem változott. Beszédtémának jó a sakk, de a legtöbb ember csak az alapokat tudja, így egy meccsből nem értené mennyire vagy jó benne. Az viszont átjönne, ha azt akarod mutatni, hogy okosabb vagy nála, és ez sokaknak már nem jönne be.
De az a kérdés is jogos, hogy a mi helyzet, ha sakkozó a lány és ő nyer? Erre is van esély
"Azért gondoltam, mert ha esélye sincs ellenem akkor látná, hogy mennyivek okosabb vagyok nála."
Egyrészt, ha tényleg okosabb vagy, azt nem kell demonstrálni, mert akkor úgyis egyértelmű (amúgy kétlem, hogy az lennél. Attól, hogy valamiben jobb vagy, még nem leszel okosabb is. Írni pl. láthatóan a legtöbb lány jobban tud nálad...)
Azzal is vitatkoznék, hogy önmagában az okosabb férfi pusztán ettől vonzó lenne.
Nagyon remélem, hogy csak troll vagy. Ugyanis, ha nem, akkor te nemhogy nem vagy okosabb, de még konkrétan buta is vagy. :)
Kérdező: a 19-es válaszoddal lebuktál, hogy több felhasználóval vagy fenn. Elfelejtettél átjelentkezni abba a fiókodba, amiből a kérdést tetted fel.
Hehehehe
Még a baromira megkapó stílusod is egyezik, szóval esküdözhetsz bármire, de engem nem győztél meg. :D
És, hogy miért írnál magadnak válaszokat? Mert SENKI nem értett veled egyet, és elég gáz volt így. :)
Szerintem nyugodtan megemlítheted a lánynak, hogy egyébként sakkozó vagy. Ha érdekli nyugodtan lehet sakkozni a randin. De véleményem szerint ne legyőzni akard, hanem inkább ajánld fel neki hogy szívesen megtanítod sakkozni ha nem tud, mivel akkor már eleve egyértelmű lenne ki nyer... Magamból kiindulva nem tudok sakkozni, úgyhogy ha legyőzöl az nem lenne imponáló számomra. Viszont ha megtanítasz az már inkább.:)
18/L
Ha a sakkban használt stratégiai gondolkodásod arra használod, hogy befűzd a csajt, akkor simán lehet előny, de ilyenről még nem hallottam.
Én is tudok sakkozni, de néha a parasztok is sikeresebbek nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!