Előny lehet a jó sakk képesség a társkeresésben?
18 éves sakkozó vagyok. Szeretnék barátnőt. Sakkozó vagyok (2191 ELO)
Az lenne a kérdésem, hogy randin érdemes sakkozni a lánnyal, hogy lássa milyen jó vagyok? Érdekli a lányokat, hogy mennyire sakkozik jól a fiú?
Kérdező, semennyire se voltál nagyképű, csak itt olyan emberek vannak akik semmit nem értek el és frusztráltak. Ha valaki téged leszid, amiért jól sakkozol, akkor tudhatod hogy ezerszer többet teljesítettél náluk. Legyél is büszke az eredményedre amit elértél, hogy OKOS vagy, jól gondolkodsz, mert erre baromi kevesen képesek.
De nagyon kevés ember fog elismerni, mert ahhoz is hülyék, hogy lássák mire való ez.
22-es, ez félrement, nem én szóltam be a kérdezőnek.
Én a karatés példával hoztam egy szintre
20-as voltam
Nem a sakkért szidják.
Azért szidják, mert randin el akar verni egy lányt, azért hogy megmutassa, hogy okosabb. Ezt sokan megalázásként élnék meg, ráadásul tudnák, hogy ez is volt a cél. Ezzel van a probléma
"Azért szidják, mert randin el akar verni egy lányt, azért hogy megmutassa, hogy okosabb. Ezt sokan megalázásként élnék meg, ráadásul tudnák, hogy ez is volt a cél. Ezzel van a probléma"
Nem megalázás a cél. Én is vertem el már sakkban a barátnőmet. A kérdező csak szeretné megmutatni azt, amiért dolgozott. Szeretne imponálni a nőnek, kifejezni, hogy jó fiú, aki tett magáért. Csak a válaszolók éretlen ovisok, akik szeretnek felháborodni a semmin és kiforgatni a szavait.
Az én barátnőm követelte azt is, bírkózzak vele, gyűrjem le. Ebből érzi, hogy férfi vagyok. Vitában, humorban is gyűrjem le. A nőnek olyan férfi kell, aki fölötte áll, és ezt bizonyítja is neki, akkor tud rá felnézni. Szóval nagyon is jól gondolkodik.
Csak ti azt hiszitek, ráír a lányra: szia gyere sakkra.
- csaj felmegy
- a srác elveri. srác: HAHA ÉN NYERTEM!!! JOBB VAGYOK NÁLAD!!
- csaj: sír.
Mert infantilis a válaszolók gondolkodása. Semmilyen normális szociális kontextusba nincs helyezve, mint amilyen a valóság. A gyakoris lányok is egyébként inkább torzítanak a negatív irányba, mert férfigyűlölők.
"Bizony a kérdező semmire sem becsüli a nőket:)"
Kérdező, ha ilyen fogykosok válaszolnak neked, akkor tudd, hogy az, hogy pár hülye félreértelmez téged, azt szard le. Azt is, ha más nem kritikusan gondolkodó személy e válaszoló miatt azt hiszi rólad, nem becsülöd a nőket. Tudjad magadban, te becsülöd, szeretnél jó barátnőt, aki igényes, szép, kedves, és ha más azt mondja, nem becsülöd, tudjad hogy az azt se tudja mit gondolsz.
29, a barátnőd valószínűleg szub, ezért jön be neki, de nem minden nő ilyen.
És nem forgattam ki a szavait, a kérdező írta, hogy szeretné megmutatni a lánynak, hogy okosabb nála
És akkor megint, az nem baj ha elmondja miben jó. De miért kell elverni benne? Nem elég elmondani? Abból is tudni fogj a lány, hogy jobb nála sakkban. Ha meg kifog egy sakkozó lányt akkor simán mehet pár meccs is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!