Előny lehet a jó sakk képesség a társkeresésben?
18 éves sakkozó vagyok. Szeretnék barátnőt. Sakkozó vagyok (2191 ELO)
Az lenne a kérdésem, hogy randin érdemes sakkozni a lánnyal, hogy lássa milyen jó vagyok? Érdekli a lányokat, hogy mennyire sakkozik jól a fiú?
Kevés lány képes azonosítani az intelligenciát és annak fontosságát. Fiatal lányok körében inkább a pénz, megjelenés, szociális elismertség a fontos, nem az, hogy te mennyire ügyesen ki tudnád számolni hogyan jöjjetek ki a nap végére, vagy mennyire durván fejlődsz a programozói skilledben a gép előtt amivel egy vagyont keresnél. Rövidtávban gondolkodnak. De egy idősebb nő, aki már tapasztalt és tudja mi a fontos, az inkább képes befogadni hogy mennyire jó tulajdonság ez.
Egy sakkozó csajjal ismerkedj, vagy stréberrel.
És ha én fekete öves karatés vagyok, akkor meg verjem meg a lányt, hogy lássa milyen faszán tudok bunyózni? 😂
Ugyanaz a logika
"Verheted a nyáladat arra, hogy jó vagy valamiben, de sajnos a sakk kb semmire nem jó a nők terén,"
Akkor fingod sincs arról, mi a sakk és hogyan hat a gondolkodásra.
"Fejleszti az analizáló és szintetizáló képességet, az elvont (absztrakt) és logikus gondolkodást, a megosztott figyelem képességét, az összefüggések felismerésének képességét, a gondolkodás divergens (széttartó, több megoldást nyújtó) jellegét, az összpontosítás képességét, a kreativitást..."
Csak pár példa, te kis majom, hogy okuljál.
Baromira alulképzett vagy arról mi kell az életben.
És amúgy üvölt belőled az irigység és a frusztráció. A kérdező IQ-ja szerintem 10x elveri a tiédet.
"Kérdeztél, kaptál választ, nem tetszik, durciskodsz. Majd kinövöd"
A választ amit adtál neki egy kis semmi volt. Olcsó troll vagy, szánalmas. Te fogod kinőni majd ezt az internetes bénázásodat, ideje lesz kint dolgoznod a felnőtt életben és megkomolyodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!